El Dia Mundial del Turisme tindrà una vessant solidària a la Vall d’Uixó

318

Actualitat Diària

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó se suma a la celebració del Dia Mundial del Turisme el 27 de setembre amb una jornada solidària plena d’activitats familiars a benefici de l’associació de xiquets amb càncer Aspanion. El lema d’enguany és ‘Turisme i ocupació, un futur millor per a tots’ i “encaixa molt bé en la nostra estratègia de govern, impulsant el turisme com a activitat econòmica”, ha assenyalat el regidor de l’àrea, Jorge García.

La programació començarà a les 17.00 hores amb la màster class de zumba i a les 17.30 hores una visita especial als Coves de Sant Josep. A les 18.00 hores es desenvoluparan tallers infantils i a les 19.00 hores la màster class de hatha ioga. Els participants en aquestes activitats podran realitzar donatius de forma voluntària que es destinaran íntegrament a Aspanion.

L’acció principal tindrà lloc a les 20.00 hores amb la ‘Nit dels íbers‘, que es va ajornar per la pluja i s’ha reubicat de manera que coincidisca amb el Dia Mundial del Turisme. Al vespre els assistents realitzaran una visita guiada al poblat de Sant Josep i gaudiran de música en directe i de tallers d’observació astronòmica.

Aquesta serà “la primera vegada que reòbriga al públic en general aquest jaciment arqueològic després de les últimes excavacions, que han tret a la llum restes amb més de 17.000 anys d’antiguitat”, ha destacat García. Aquestes obres han sigut cofinançades pel Programa Operatiu Feder 2014-2020 per a la Comunitat Valenciana de la Unió Europea.

És necessària la inscripció prèvia per a totes les activitats i es pot realitzar en la Tourist Info (pàrquing del Paratge de Sant Josep) o en el telèfon 964 660785.

El regidor ha posat en valor “el treball realitzat per a modernitzar el nostre principal recurs turístic, amb el canvi de la il·luminació interior dels Coves de Sant Josep” i l’impuls de noves activitats com el cicle musical Singin’ in the cave o el espeleokayak. A més “hem apostat per la sostenibilitat i la recuperació de patrimoni, com les fonts històriques, el Camí de l’Aigua, el poblat de Sant Josep o les conversions en zona de vianants”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací