El contracte de la Fira d’oci infantil i juvenil de Nadal ix a licitació per 90.970 euros

427

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat en junta de govern el plec de prescripcions tècniques que ha de regir la contractació del servei de gestió i execució de la Fira d’oci infantil i juvenil de Nadal. Una proposta que es desenvoluparà com cada any «en el recinte municipal de la Pèrgola i els seus voltants, inclòs el Passadís de les Arts del passeig Ribalta, durant els dies 2, 3, 4 i 5 de gener», ha detallat el regidor d’Infància, José Luis López. El pressupost base de licitació és de 90.970 euros i les empreses interessades poden presentar les seues ofertes fins al pròxim 25 d’octubre.

La fira consisteix «en la realització d’activitats esportives, lúdiques, d’expressió artística i culturals dirigides a xiquets, xiquetes i joves de la ciutat, fins a 14 anys», ha explicat López. L’horari serà els dies 2, 3 i 4 de gener, des de les 10.30 fins a les 14.00 hores i des de les 16.30 fins a les 20.00 hores; i el dia 5 de gener només en horari matutí, de 10.30 fins a les 14.00 hores.

En base al plec de condicions tècniques, per al desenvolupament de la fira s’hauran de dissenyar, programar i dotar de contingut activitats que estaran en funcionament de manera simultània i durant tot l’horari d’obertura. Seran sis elements inflables amb obstacles, rocòdrom, tobogans o elements similars; dues instal·lacions que combinen inflable amb mecanisme mecànic; dos circuits de vehicles a pedals o similars; un circuit de vehicles elèctrics; una zona d’una superfície mínima de 80 metres quadrats habilitada com ludoteca per a xiquets menors de cinc anys; un espai amb cinc consoles de videojocs; un altre recinte amb cinc simuladors; una activitat infantil (no taller); i 10 tallers infantils (pintacares, ciències, cuina, manualitats, robòtica, arts plàstiques i bricolatge).

Les activitats tindran caràcter recreatiu i dinàmic, buscaran el foment de la participació i, de manera transversal, l’educació en valors potenciant la integració i participació de xiquets i xiquetes amb discapacitat i la igualtat entre xiquets i xiquetes, com s’especifica en la contractació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací