El Consell acorda la instal·lació de Punts Labora en 19 municipis de la Comunitat Valenciana

432

Actualitat Diària

El Ple del Consell ha aprovat la signatura d’un acord de col·laboració entre Labora, el Servei Valencià d’Ocupació, i els Ajuntaments d’Alzira, Asp, Benifaió, Benissa, Callosa de Segura, Catral, Cocentaina, Coix, Gata Gorgos, Nules, Oriola, el Pilar de la Foradada, Redovà, Rotglà i Corberà, Santa Pola, Teulada, Torreblanca, Vall d’Alba i Vilamarxant per a la instal·lació del sistema denominat Punt Labora.

Aquests acord s’emmarca ho impulso de la Generalitat per a la implantació de Punts Labora en els municipis de la Comunitat Valenciana con ho fi d’afavorir la igualtat d’accés a tots els ciutadans als serveis del sistema.

La instal·lació d’aquest sistema té com a objectiu la prestació de serveis d’intermediació laboral de forma integral i pròxima al ciutadà, que faciliten i agilitin la realització dels tràmits necessaris, i que permetin una gestió personalitzada, pròxima i àgil per al ciutadà.

Els serveis que presta el Punt Labora somni la consulta d’ofertes d’ocupació en difusió; mi Espai Labora d’ocupació; la renovació de la demanda d’ocupació; la consulta del currículum; la generació de certificats; la sol·licitud de formació, el registro d’interessats (vinculat a la consulta d’ofertes) i les meves ofertes.

Aquest servei està dirigit a facilitar a les persones usuàries, que no disposen d’accés a la xarxa internet, els serveis del Portal d’Ús de Labora a la ciutadania. Con això s’incrementa l’eficàcia i l’eficiència en la gestió, a través d’una participació personalitzada de les persones usuàries, i s’aporta més agilitat al compliment dels objectius proposats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací