El Consell acorda amb sis universitats la realització de pràctiques formatives en la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient

446

Actualitat Diària

El ple del Consell ha aprovat sis convenis de cooperació educativa entre la Generalitat i la Universitat Politècnica de València, la Universitat de València, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat d’Alacant, la Universitat Miguel Hernández d’Elx i la Universitat Cardenal Herrera- CEU per a la realització de pràctiques formatives dels estudiants universitaris, per un import global de 190.720 euros.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els alumnes d’aquestes universitats realitzin pràctiques formatives i projectes de fi de carrera, de fi de grau o de fi de màster, sense relació laboral, en dependències de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural o en els seus centres dependents, amb l’objectiu de complementar la seva formació universitària.

Els tipus de pràctiques formatives que realitzin els alumnes de les Universitats hauran de ser pràctiques curriculars i pràctiques extracurriculars.

Les pràctiques acadèmiques externes constitueixen una activitat de naturalesa formativa realitzada per l’alumnat universitari i supervisada per les Universitats, l’objectiu de les quals és permetre als alumnes participants aplicar i complementar els coneixements adquirits en la seva formació acadèmica, afavorint l’adquisició de competències que els preparin per a l’exercici d’activitats professionals, facilitin la seva ocupabilitat i fomentin la seva capacitat d’emprenedoria.

Com a ajuda econòmica, els alumnes en pràctiques seleccionats rebran una quantitat mensual de 600 euros, en proporció a les hores efectivament realitzades. Aquest pagament no inclou els costos ocasionats com a conseqüència de la inclusió dels estudiants en el Règim General de la Seguretat Social.

La Conselleria finançarà la realització de les pràctiques formatives retribuïdes dels alumnes de la Universitat Politècnica de Valéncia amb 80.000 euros, Universitat de València amb 53.720 euros, amb 15.000 euros les dels alumnes de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, de la Universitat Jaume I de Castelló i de la Universitat d’Alacant, i amb 12.000 euros les de la Universitat Cardenal Herrera-CEU.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací