El concessionari Olot Motor rep el Nissan Global Awards 2018, el millor de l’empresa a tot el mon

341

Actualitat Diària

Olot Motor, concessionari oficial de la marca Nissan a Olot (Girona), ha rebut de mans de Marco Toro, conseller director general de Nissan Ibèria, el desé trofeu que acredita a aquesta concessió com a guanyadora del premi Nissan Global Awards 2018.

Aquest premi és el més important que des de la central de Nissan al Japó, Nissan Motor Co. s’atorga als millors concessionaris Nissan de tot el món. Tan sols 161 concessionaris, dels més de 4.000 que Nissan té entre els 5 continents han superat enguany els difícils reptes que el Global Awards 2019 plantejava. Per a Olot Motor és el seu dècim Nissan Global Awards, la qual cosa li acredita com el concessionari més llorejat de tot el món de la marca i de la història en la Nissan.

Aconseguir aquest premi és molt difícil, ja que no solament exigeix superar el percentatge de la mitjana nacional de vendes en tots els canals, sinó que també exigeix els millors índexs de satisfacció dels clients en el procés de vendes així com en el servei de postvenda, entre altres requisits. Per això només ho aconsegueixen els millors de cada país del món.

En l’acte de lliurament del premi, Marco Toro ha declarat: “Aconseguir el cim és difícil, però encara ho és més mantindre’s en elles durant tant temps com l’està fent Olot. Sens dubte, ser el concessionari més premiat del món és un orgull per a la marca i els que treballem en ella.”.

Malgrat els bons resultats fins al moment, Marco Toro, va posar el focus d’atenció en l’envelliment del parc: “A Girona, l’antiguitat mitjana del parc és superior a 12 anys i això és molt de temps, ja que els nous vehicles estan a “anys llum” dels antics en aspectes mediambientals i de seguretat. Continua sent important que des de les institucions i el sector es continuen donant suport a mesures per a escometre una decidida renovació del parc amb un enfocament basat en l’electrificació.”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací