El Col·legi Salesià de Borriana celebra el dia de Maria Auxiliadora amb el reconeixement al seu alumnat

468

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha volgut estar present en els actes de celebració del dia de Maria Auxiliadora que cada any, i en la data del 24 de maig, es programen de forma especial en el col·legi Salesià.

Després de la interpretació tant de les cançons més conegudes entre l’alumnat del centre, com de varis dels balls que durant les últimes setmanes han estat preparant per a realitzar durant la jornada, ha arribat el moment del lliurament dels guardons a quatre estudiants pertanyents a cadascun dels quatre cicles educatius que s’imparteixen en el col·legi Salesià.

Prèviament, l’alcaldessa Maria Josep Safont ha pres la paraula per a “agrair la labor tant social com a educativa que durant tantíssims anys ha realitzat i segueix realitzant el conjunt de docents i equip directiu del col·legi Salesià de Borriana, per això no volia perdre’m la celebració d’aquest dia de Maria Auxiliadora”.

A continuació ha sigut Marta Falomir Felip la primera a ser aplaudida per tots i totes les seues companyes, especialment les de la seua mateixa classe, abans d’arreplegar el premi corresponent al seu cicle.

Seguidament ha sigut Ariadna Mercado Martí la segona a rebre de mans de l’alcaldessa el seu reconeixement. Pascual Colonques Sanmartín ha sigut el tercer a rebre-ho, mentre que el lliurament l’ha tancat com a representant de l’últim cicle educatiu, Jose María Sabater Feliu.

Amb la interpretació de l’himne del col·legi Salesià al que s’han sumat tant mares, com a pares, amics i familiars presents en el pati del centre, ha acabat aquesta matinal dedicada a la celebració del dia de Maria Auxiliadora, que es tancava durant la vesprada amb l’eucaristia celebrada en la mateixa parròquia.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací