El col·legi Illes Columbretes de Borriana participa en més de 50 activitats en la ‘Setmana de l’esport’

391

Actualitat Diària

L’alcaldessa Maria Josep Safont, al costat del regidor d’Educació, Joan Ramon Monferrer i el d’Esports, Vicente Aparisi, han visitat el Col·legi Illes Columbretes per a conèixer les diverses activitats que organitzada pel centre per a la comunitat educativa en la ‘ Setmana de l’esport i hàbits saludables’.

Durant aquesta setmana, tot l’alumnat juntament amb els professors i professores, han participat en més de 50 activitats que formen part del Projecte Esportiu del centre, per a conscienciar a la comunitat educativa i especialment als alumnes i les alumnes, sobre la transcendència d’uns hàbits diaris més saludables i fer-los veure la importància de l’esport en quotidiana, segons ha explicat la directora del Col·legi Illes Columbretes, Marisa Canseco.

Així, des del dilluns fins avui, l’alumnat ha participat en diverses activitats relacionades amb la salut i l’esport com una jornada de neteja de residus a la platja, un taller de salut bucodental, visites al mercat, un taller reanimació cardiopulmonar amb l’equip de Cruz Roja, i una màster classs” de Zumba al pati del centre, entre altres. Fins i tot la Policia Local de Borriana es va acostar al centre per a explicar-los les normes bàsiques de seguretat vial. 

L’Ajuntament ha cedit gratuïtament a l’Associació de Veïns de Santa Bàrbara determinades dependències de l’immoble municipal ‘Escoles de Santa Bàrbara’, segons es desprèn de l’acord subscrit avui entre l’alcaldessa Maria Josep Safont, i el president d’aquesta associació, Alejandro Pascual. 

L’alcaldessa ha explicat que es tracta de “una cessió d’ús de deu anys que s’atorga en precari, podent l’Ajuntament deixar-la sense efectes per causa d’interès general, per a destinar-la a altres usos considerats preferents” .

Amb la signatura d’aquest acord al qual ha assistit també el regidor de Poblats Marítims, Vicent Aparisi, l’Associació de Veïns disposarà d’instal·lacions on poder reunir-se i realitzar les seues activitats.

Safont ha destacat que la cessió s’emmarca en el propòsit de l’equip de govern de continuar col·laborant amb “les entitats sense ànim de lucre que presten serveis que redunden en benefici dels veïns i les veïnes de la nostra ciutat i que s’encarreguen de dinamitzar, programar i ajudar a millorar el dia a dia de les persones”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací