El Circuit Ricardo Tormo ampliarà en més de 9.000 localitats el seu aforament per al Gran Premi

312

Actualitat Diària

El traçat de Xest ha venut ja un 80 per cent de les entrades que va posar a la venda durant la celebració del passat Gran Premi al novembre.

A més de l’habitual tribuna de la recta de meta, amb gairebé 600 noves entrades, el CircuitRicardo Tormo ha projectat la construcció d’ampliacions en les files superiors de les tribunes verda i vermella que sumen gairebé 2.000 entrades més. D’altra banda, es construiran graderies supletòries per sobre de la tribuna taronja, amb 1.842 noves entrades, la tribuna blava amb altres 3.261 i la tribuna verda amb 2.038 localitats.

Amb la posada en servei d’aquestes noves graderies s’espera una afluència de més de 100.000 persones al Gran Premi, que se celebrarà el diumenge 17 de novembre.

Les noves localitats estan ja a la venda en la pàgina web oficial del Circuit Ricardo Tormo (consultar aquí) i es poden adquirir amb un 10 per cent de descompte fins divendres que ve 31 de maig.

Com cada any des de 2002, el Circuit Ricardo Tormo serà l’escenari de l’últim gran premi dels 19 que componen el Campionat del Món de Motociclisme, que aquest cap de setmana té la seva sisena cita en el traçat italià del Mugello.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací