El Areport de Castelló, amb una gran presència en el forum Aviadev Europe de València

405

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat juntament amb el regidor de Turisme de l’Ajuntament de València, Emiliano García; el director de l’aeroport de Castelló, Joan Serafí Bernat, i el director de AviaDev, Jon Howell, en la presentació de ‘AviaDev Europe’, el fòrum de desenvolupament de l’aviació que acollirà la ciutat de València del 23 al 25 d’octubre.

El responsable de Turisme ha destacat que “aquest fòrum és una gran oportunitat per a mostrar tot el potencial de la Comunitat Valenciana davant les principals línies aèries”.

El secretari autonòmic ha subratllat la importància que València “torne a rebre un esdeveniment d’aquesta envergadura, que ens dóna l’oportunitat de posicionar-nos davant un sector les decisions del qual són fonamentals per a traçar les rutes que seguiran els futurs turistes”.

A més, ha incidit en què “la ubicació en la Ciutat de les Arts i les Ciències és magnífica, ja que aquest entorn és una clara icona de la imatge que volem traslladar com a destinació moderna, obert, cultural i urbà, amb una infinitat d’atractius per a gaudir durant tot l’any i per a tota mena de visitants”.

Colomer ha assenyalat que, en aquest fòrum, “participaran 200 delegats de companyies i professionals de l’aviació, un 70% dels quals repeteixen la seua experiència a València enguany”.

Per a Francesc Colomer, “aquest fòrum ens permet actualitzar la informació de la nostra oferta, perquè el turisme no és una cosa fixa, respon a una obra col·lectiva en la qual hem d’innovar, oferir noves experiències i seduir durant tot l’any”, al mateix temps que ha explicat que “això és possible perquè tenim producte i dinàmiques que ens ho permeten”.

AviaDev és el fòrum de desenvolupament de l’aviació per als aeroports i companyies aèries regionals d’Europa, en el qual també participen professionals i institucions turístiques i proveïdors del sector.

En aquesta segona edició, AviDev reunirà 20 companyies aèries i representants de 60 aeroports i s’ha maximitzat la presència de professionals, perquè aquesta segona edició permetrà debatre sobre la importància de la connectivitat a les ciutats.

Presència destacada de Aerocas en ‘AviaDev Europe’

El director general de Aerocas ha explicat que l’aeroport de Castelló tindrà una presència destacada en aquesta edició de Avidev Europe.

Segons ha assenyalat Aerocas ha organitzat una visita per a representants d’aerolínies a les instal·lacions, des d’on realitzaran un recorregut aeri per alguns de les principals destinacions turístiques de la província.

Així mateix, Aerocas ha organitzat, al costat de l’Ajuntament de Castelló, la trobada professional de Aviadev, que se celebrarà al Grau de Castelló el dijous 24 d’octubre i que congregarà a prop de 200 delegats del sector de l’aviació. Aquest esdeveniment permetrà, segons Bernat, “promocionar l’aeroport de Castelló i els atractius turístics de la capital de la Plana”.

El director de Aerocas també ha explicat que en el transcurs de la fira hi ha programades diverses reunions amb representants d’aerolínies i aeroports. “El nostre objectiu és ampliar i aprofundir els contactes que es vénen mantenint, a fi d’obrir nous mercats i consolidar els existents”, ha assegurat.

En aquest sentit, Bernat ha avançat que s’informarà les aerolínies sobre el pla de creixement i posicionament de l’aeroport de Castelló en els mercats europeus, que acaba d’eixir a licitació i que té com a objectiu la captació de, almenys, tres rutes per a un període de tres anys

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací