Educació completa les adjudicacions d’inici de curs amb prop d’un miler més de vacants

439

Actualitat Diària

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport culminarà el procés d’adjudicacions de places vacants de professorat per a l’inici del nou curs 2019-2020 el 5 setembre amb l’oferta de 961 places corresponents fonamentalment a jubilacions, substitucions i excedències que s’han tramitat aquest estiu.

Les vacants es publicaran el 4 de setembre i s’adjudicaran el 5 de setembre per tal de garantir que el professorat estiga als centres educatius el 9 de setembre, quan inicia el curs l’alumnat.

Més de la meitat de les vacants, al voltant de 540, corresponen a jubilacions del professorat que s’han fet efectives durant el mes d’agost. A més, hi ha un altre centenar de vacants que són resultat de permisos de maternitat ja iniciats o per embarassos de risc o similars.

Amb més detall, un de cada dos llocs oferits pertany al cos de mestres d’Infantil i Primària: 472 places, de les quals 391 són vacants i 81 substitucions. Del cos de professors de Secundària s’ofereixen 350 llocs: 325 vacants i 25 substitucions.

De les 139 places restants, la majoria són de professors tècnics d’FP (60 vacants), professors de Música i Arts Escèniques (26 vacants) i d’escoles oficials d’idiomes (24 vacants).

Cal tindre present que una vacant és una plaça per a tot el curs 2019-2020, mentre que les substitucions estan lligades a la data de reincorporació del docent que està de baixa.

La llista amb les places es publicarà al llarg del matí d’aquest dimecres 4 de setembre en http://www.ceice.gva.es/va/web/rrhh-educacion/funcionarios-interinos/adjudicacion-continua. A partir d’aleshores els i les aspirants tindran fins a les dues de la matinada del dijous 5 per a la presentació o modificació de sol·licituds de places per via telemàtica a través del web de la Conselleria.

La previsió és que el mateix dijous 5 de setembre, abans del migdia, es publique el resultat de les adjudicacions. Després d’aquest procés d’adjudicacions d’inici de curs, s’estima que vora 10.000 interins tindran assignada una vacant per a tot el curs.

A més, el professorat interí major de 55 anys ha pogut triar vacant en la primera convocatòria d’agost i en aquesta segona de setembre. Per tant, ha obtingut una vacant a temps complet o ha tingut opcions per a triar-ne alguna.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací