Ecovidrio i l’Ajuntament de Castelló fomenten el reciclat d’envasos durant Magdalena 2019

363

Actualitat Diària

Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclat d’envasos de vidre en Espanya, en colaboració en la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Castelló de la Plana, posa en marcha la campanya “*Açi reciclen *vidre” per a la promoció del reciclat d’envasos de vidre durant la fira i festes de la Magdalena 2019.

L’iniciativa pretén conscienciar i sensibilisar a les gaiates i *colles de la ciutat sobre l’importància de separar correctament els residus d’envasos de vidre durant el transcurs de les festes. Per a això, es rotularan els contenidors de vidre pròxims als “*caus” per a donar-li visibilitat a la campanya. Ademés, se li prestarà a cada *gaiata una gaveta en rodes equipat en el sistema *ale-*hop en la finalitat de facilitar-los la separació i posterior reciclat dels envasos de vidre.

El dia 26 de març en el parc del Segon Molí, Ecovidrio instalarà una bàscula jaganta per a que les colles participants en el concurs de paelles organisat per la colla del Rei Barbut puguen pesar el seu vidre en horari de 12:00 a 18:00 i entrar en el sorteig d’un lot de productes de la terra envasats en vidre La jornada contarà en educadors ambientals que animaran als assistents a separar i reciclar els envasos de vidre.

Per un atre costat, els dies 28, 29, 30 i 31, educadors ambientals visitaran les 19 gaiates de la ciutat per a informar sobre l’importància del reciclat dels envasos de vidre i els beneficis que això reporta al mig ambient i a la societat. Aixina mateix, colaborarà en elles per a facilitar-los el reciclat de vidre en l’ocupació de les gavetes *ale-*hop i *vacri.

“Açi reciclen vidre” conta en el respal de la Generalitat Valenciana, que junt en *Ecovidrio aposten per colaborar en els festeros de Castelló per a millorar la sostenibilitat de les festes i que siguen més respectuoses en el mig ambient a través d’una correcta gestió dels residus d’envasos de vidre.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací