Economia dóna suport a l’emprenedoria juvenil per a la consolidació i el creixement de les empreses valencianes

267

Actualitat Diària

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha signat el conveni amb el president de l’Associació de Joves Empresaris de la Comunitat Valenciana (AJECV), Pedro Reig.

A l’acte han assistit també el president de l’Associació de Joves Empresaris de València (AJEV), José Vicente Villaverde, i el president de la Federació d’Associacions de Joves Empresaris de la Província d’Alacant (Jovempa), David Santiago. El conveni contribuirà a la consolidació i el creixement empresarial.

L’objectiu d’aquest acord, dotat amb 30.000 euros per a l’exercici 2019, és donar suport a l’emprenedoria juvenil com a manera de consolidació i creixement empresarial.

La col·laboració entre la Generalitat i l’Associació de Joves Empresaris de la Comunitat Valenciana es concreta en una sèrie d’accions d’assessorament i acompanyament per a la consolidació i el creixement d’empreses de la Comunitat Valenciana amb antiguitat que oscil·lo entre 1 i 10 anys, així com a empreses familiars en processos de reciclatge de les cúpules directives o que estiguin fent un canvi generacional.

Els objectius que se segueixen amb aquestes accions són: fomentar la consolidació d’empreses i el creixement d’aquestes com a motors de generació de riquesa econòmica i social en l’entorn immediat; proporcionar claus i idees pràctiques que faciliten la consolidació d’empreses, i identificar joves emprenedors en fase de creixement que siguin a la Comunitat i reconèixer el seu talent i esforç.

També es pretén sensibilitzar l’àmbit empresarial i emprenedor sobre la necessitat de dirigir-se cap a la consolidació i sobre les autèntiques tendències i actuacions de l’ecosistema empresarial; afavorir el creixement de l’ocupació estable i de qualitat, i donar suport als processos de relleu generacional en empreses familiars, a fi de facilitar la continuïtat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací