Ecoembes inicia una campanya en 12 municipis de Castelló per a premiar el reciclatge

306

Actualitat Diària

Els dies 29 de Maig i 5 de Juny, la localitat de l’Alcora rebrà el Comando del Reciclatge. És tracta d’una acció de conscienciació i informació ciutadana per a oferir una nova vida als envasos que és dipositen en els contenidors groc (bategues, briks i envasos de plàstic) i blau (envasos de cartó i paper).
Aquesta iniciativa és planteja com una competició entre 12 localitats de la Plana Alta i Plana Baixa, integrats en el Consorci C2 de la Província de Castelló, per a augmentar la seva aportació de residus als contenidors groc i blau. La taxa de reciclatge haurà d’augmentar, almenys, un 15% durant els mesos de juliol i agost, comparats amb el mateix període de 2018. Si l’Alcora guanyés aquest repte, el premi de 6.000 euros, és destinarà a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).
La campanya, desenvolupada per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i Ecoembes, l’organització mediambiental sense ànim de lucre que coordina el reciclatge d’envasos a Espanya, en col·laboració amb el Consorci C2 de la província de Castelló, s’inicia a l’Alcora el dia 29 de maig i finalitzarà el 5 de juliol de 2019 a Sant Joan de Moró. Donarà cobertura a 12 localitats de la província de Castelló, que formen part de l’àrea de gestió del Consorci C2 Província de Castelló. Durant aquest període recorrerà les localitats de l’Alcora; Borriana; Almassora; Onda; Castelló; Betxí; Benicàssim; Vila-real; Borriol; Atzeneta del Maestrat; La Vall d’Alba i Sant Joan de Moró. En alguns d’aquests municipis i ciutats, el ‘Repte del Reciclatge’ romandrà diversos dies, com és el cas de l’Alcora.
Neteja Ressalta les paraules desconegudes

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací