Les platges, la Policia Local, la Tourist Info i quatre empreses locals d’Alcalà-Alcossebre logren distintius Sicted

499

Durant l’últim any, des de la Regidoria de Turisme s’ha realitzat una formació contínua per implantar aquest sistema SICTED

Actualitat Diària

Avui s’ha celebrat l’acte de lliurament dels distintius SICTED-Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions a les quatre empreses locals, Policia Local, Tourist Info i platges de la localitat que han participat en aquest programa que assegura una sèrie d’estàndards de qualitat turística. Durant l’últim any, des de la Regidoria de Turisme s’ha realitzat una formació contínua per implantar aquest sistema SICTED que suposa apostar la millora de la qualitat, a través d’un sistema de gestió integral implantat al model de negoci, atenció als clients, etc. De cara a l’any que ve, tretze empreses locals ja han confirmat que participaran en la formació per obtenir el distintiu.

El municipi ja va rebre el distintiu, com a destinació turística, en un acte celebrat a la passada edició de Fitur, de mans del Secretari d’Estat de Turisme i es converteix, així, en un dels 9 municipis de la província de Castelló en comptar amb aquest reconeixement.

La regidora de Turisme, Alejandra Roca, el director d’Intel•ligència Turística del Invat.tur, Mario Villar, i l’alcalde d’Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, han estat els encarregats de fer entrega dels distintius.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací