Diputació emetrà per streaming la Cerimònia Inaugural del Mundial de Trail i les carreres de Penyagolosa Trails

El vídeo promocional del campionat realitzat per la institució provincial està tenint un excel·lent acolliment i ja registra més de 58.000 visualitzacions

481

ActualitatDiària

La Diputació de Castelló retransmetrà en directe via streaming a través de la seva pàgina web (dipcas.es) i els seus canals en Xarxes Socials la Cerimònia Inaugural que arrenca aquesta tarda a les 19:30 hores a la plaça Tetuán de Castelló, així com el desenvolupament del Campionat del Món de Trail dissabte que ve i les dues carreres de la Penyagolosa Trails. Amb aquest seguiment al minut de tot el desenvolupament de la programació del Campionat del Món de Trail en Penyagolosa, el Govern Provincial fa un pas més en la seva estratègia de posicionar la província com a destinació turística esportiva de primer nivell internacional i d’implicar al màxim en això també tant als pobles de la província com als propis castellonencs.

Així ho ha explicat el diputat d’Esports, Luis Martínez, qui ha animat a tots els castellonencs “a gaudir de tota la programació prevista en el qual és el primer Campionat del Món que acull la nostra província. L’espectacle d’aquesta nit, amb la cerimònia inaugural amb Xarxa Teatre, ja és una oportunitat perquè tots els castellonencs gaudeixin i mostrin al món l’orgullosos que estem de la nostra cultura i d’acollir una prova d’aquesta rellevància que obre tantes noves oportunitats a la nostra terra”.

La Diputació ha previst una espectacular Cerimònia Inaugural que marqui un abans i un després en aquest campionat al seu pas per la província de Castelló. A les 19:30 hores la desfilada de les 49 seleccions partirà de la Plaça Tetuán de Castelló per seguir pels principals carrers del centre de la capital fins a arribar a la Plaça Major, on conclourà. Les llums, la música i el teatre de carrer de XarxaTeatre acompanyarà als esportistes i mostrarà amb un un espectacle cultural els valors i principals fites culturals que defineixen la província de Castelló.

Serà, en opinió de Martínez “un autèntic malbaratament de talent de Xarxa Teatre, una nova oportunitat per mostrar a tots els esportistes els nostres valors com a poble, com a territori. Ningú millor que aquesta companyia, meritòria de la Distinció Provincial al Mèrit de les Arts, per organitzar una cerimònia inaugural d’aquestes característiques”.

Cal recordar que l’espectacle serà una mostra alegórica dels valors i elements culturals més destacats de la província de Castelló. Comptarà amb la participació de fins a quatre societats musicals, entre elles la Colla de Dolçainers i Tabaleters, estaran presents les pintures de la Valltorta, una representació de la capitalitat amb els gegants del Rei Barbut, i el tancament ho protagonitzarà el mar, amb la idea de transmetre la dualitat platja muntanya que defineix la nostra província.

Més de 58.000 reproduccions del vídeo oficial

El vídeo promocional del Campionat del Món de Trail realitzat per la Diputació de Castelló està tenint un excel·lent acolliment i ja registra més de 58.000 visualitzacions. El protagonisme a l’una dels esportistes castellonencs amb l’espectacular recorregut de la PenyagolosaTrails ha encastellat a aquesta peça audiovisual viralizándose a través de les xarxes socials. Poc més de dos minuts de durada que amb els eixos de #OrgulldeCS i #CSEscenarioDeportivoanima a la província a tornar a fer història el 12 de maig.

Retransmissió via streaming de les carreres

D’acord a la importància d’aquesta competició històrica per a Castelló Escenari Esportiu, la Diputació retransmetrà via streaming a la seva pàgina web i a través de Xarxes Socials també el desenvolupament de les proves, començant aquesta part més esportiva amb una connexió demà a amb la sortida de la CSP a les 0:00 hores.

La retransmissió continuarà el dissabte abans de la sortida del Campionat del Món a les 6:00 hores i continuarà amb diversos punts del recorregut fins a l’arribada de corredors i la cerimònia de les flors del Campionat del Món previst a les 17:00 hores a Sant Joan de Penyagolosa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací