Diputació de Castelló ultima els detalls per a celebrar la Gala del Día de la Provincia

A partir de les 10:00 hores el Saló de Recepcions serà el lloc del Palau provincial on es lluiraràn els reconeixements

429

ActualitatDiària

La Gala del Dia de la Província enaltirà demà als cinc guardonats com a model del talent que hi ha en la província. Més de 200 referents de la societat castellonenca participaran en un esdeveniment que la Diputació de Castelló ofereix en directe en tota la província via streaming en el seu portal web i també a través de totes les televisions locals.

Així, a partir de les 10:00 hores de demà dissabte, 3 de març, el Saló de Recepcions serà testimoni d’una gala repleta de simbolismes que oficialitzarà el lliurament dels màxims reconeixements que atorga la Diputació a cinc personalitats i entitats castellonenques:

l’Alta Distinció de la Província al Villarreal C.F, la Distinció al Mèrit Esportiu a Ariadna Edo, la Distinció al Mèrit de les Arts a Manuel Borja Villel, la Distinció al Mèrit de la Innovació a Fernando Bovaira i la Distinció Provincial al Mèrit de la Solidaritat al doctor Miguel Medina per l’ONG Youcanyolé.El vicepresident primer i diputat de Cultura, Vicent Sales, serà qui inicie, amb la lectura del Reglament Provincial, els articles referents a aquests reconeixements que, tal com ha assenyalat, “ens permeten reconèixer les trajectòries excepcionals de persones i entitats de la província que més valor aporten a la nostra província”. El vicepresident ha fet referència a més a “tot el simbolisme que embolica aquest acte oficial.

Des de l’històric Saló de Recepcions que té representats els diferents territoris de la nostra província amb la seua grandiositat, el propi desenvolupament de l’acte solemne, fins al respatler que té de la societat castellonenca els representants de la qual ompliran aquest espai. Serà un dia per a dir ben alt l’orgullosos que ens sentim de pertànyer a aquesta terra, i fer-ho amb l’homenatge i reconeixement a grans professionals que representen els millors valors de Castelló”.

En directe

Tot està preparat en el Palau de les Aules per a fer de l’acte solemne del Dia de la Província una celebració de reconeixement als millors valors dels 135 municipis de la província oberta a tota la societat castellonenca. Tant és així que si bé és cert que aquesta commemoració comptarà amb la presència de més de 200 representants de la societat castellonenca, el seu desenvolupament serà retransmès en directe via streaming a través de la pàgina web de la Diputació de Castelló, i seguit també per les televisions locals de la província.

Amb la vocació de fer partícip d’aquest reconeixement i celebració del Dia de la Província a tota la societat castellonenca, la Diputació ha obert aquesta gala a tots els municipis i principals col·lectius socials, institucionals, empresarials i professionals que estaran representats entre les 250 persones que ompliran el Saló de Recepcions del Palau Provincial.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací