Detenen al cirurgià maxil·lofacial castellonenc Luis Senís per tràfic de drogues

857

Actualitat Diària

Detingut per la Policia Nacional el reconegut cirurgià maxil·lofacial natural de Castelló Luis Senís a València. Segons detalla l’informe policial, el metge portava mig quilo de cocaïna en una motxilla, en forma de rajola i d’elevada puresa, taxat en uns 17.000 euros.

La causa està oberta per delicte contra la salut pública i la magistrada s’ha inhibit de les diligències en favor del Jutjat d’Instrucció 4 de València.

El cirurgià, que va saltar a la fama com a protagonista d’uns vídeos d’alt contingut sexual, va ser enviat a la presó pel Jutjat d’Instrucció número 5 de València en funcions de guàrdia acusat per un delicte contra la salut pública, en la seua versió de tràfic de drogues. Senís té la possibilitat d’eixir de la presó sota el pagament d’una fiança de 50.000 euros.

La detenció es va forjar el divendres

Va ser el divendres quan es va produir la detenció, concretament al carrer Reus de València. Allí residia l’altra persona que acompanyava al cirurgià castellonenc, Carlos S.V., al qual ja seguia la policia des de fa un temps davant la sospita que es dedicava al tràfic al detall de droga en un pis on residia ocasionalment.

El cirurgià, en la seua declaració, va explicar que desconeixia per complet que hi haguera droga a l’interior de la motxilla i que ell només havia passat a veure al seu amic per l’esmentat carrer, situada en el districte de la Saidïa.

Després de la detenció de tots dos, la policia va sol·licitar al jutjat el registre dels domicilis dels arrestats. En el domicili de Carlos S.V. es van trobar a més 10.000 euros.

La titular del Jutjat d’Instrucció número 5 de València, en funcions de guàrdia, va acordar diumenge passat presó provisional eludible sota fiança per a tots dos detinguts: de 50.000 euros en el cas de L.S. S. i de 30.000 per al segon arrestat. L.S. S. ja ha abonat aquesta fiança i ha sigut posat en llibertat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací