‘El Gran Showman’ tema d’una nova edició desfilada benèfica de JuCar a favor d’un col·legi de Ruanda

546

L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte 23 al Centre de Congressos, Fires i Trobades, es podrà accedir a partir de les 21.00 hores, adquirint els tiquets per 4 euros, i compta amb la col•laboració de Joventut, Congressos i Normalització Lingüística

Actualitat Diària

La Joventut Carmelita (JuCar) de Vila-real ha organitzat, un any més, la seua tradicional desfilada benèfica, que se celebrarà aquest dissabte, 23 de març, al Centre de Congressos, Fires i Trobades. Un esdeveniment que cada edició s’ambienta en un entorn diferent, habitualment del món cinematogràfic i que, en aquesta ocasió, es basa en la pel•lícula El gran showman, tal com han explicat Aída León i Noelia Moliner, membres de l’entitat, juntament amb la regidora de Joventut, Gemma Gil, la Regidoria de la qual col•labora amb les de Congressos i Normalització Lingüística.

Els interessats a assistir a l’acte, que se celebra per 19a edició i que començarà a les 21.00 hores, podran adquirir les entrades el mateix dia, abans del començament de la desfilada, o contactant amb membres de JuCar pel mòdic donatiu de 4 euros. Enguany l’objectiu és col•laborar amb una nova fase de la construcció d’una escola de primària a Busogo (Ruanda), en la qual es preveu crear una cuina, un menjador i un espai de biblioteca. El projecte, tal com ha especificat Noelia Moliner, té un cost global de 96.000 euros i s’espera aconseguir una quantitat similar a la de l’any anterior (8.000 euros), edició que va comptar amb l’assistència d’unes 1.000 persones –a més dels donatius de fila 0- per a la posada en marxa del projecte solidari i humanitari.

Aquells que acudisquen dissabte a aquesta cita no només podran gaudir d’una desfilada de moda en el qual participaran 100 xiquets, sinó que també tindran l’oportunitat de comprovar els dots interpretatius de menuts i grans –també de docents- amb la interpretació d’El gran showman. Tot el que sempre havies somiat. “L’obra que representarem mostra com un jove de família pobra s’enamora d’una xica rica i crea un gran circ per a impressionar als pares d’ella, però es perd en el camí”, explica Aída León. “Portem mesos preparant-ho tot i esperem que la gent es bolque i participe”, afig, al mateix temps que agraeix als comerços locals la seua implicació, ja que col•laboren Canem, Magic, Botiga del Villarreal, Organdí, Gloria Miró, Esport 2 i Sabateria Josep. Els assistents també podran adquirir samarretes i consumir productes elaborats per l’organització, la recaptació de la qual se sumarà a la guardiola del projecte.

“Esperem que tothom s’anime a passar una vesprada lúdica i solidària, especialment quan es tracta d’invertir en projectes tan gratificants”, conclou Gil.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací