Costes inicia els treballs de retirada d’estris de l’antic Ortega Playa per a procedir a la seua demolició aviat

Els tècnics han procedit a tallar el subministrament de llum i aigua abans de començar l'enderrocament de l'immoble

408

Els tècnics han procedit a tallar el subministrament de llum i aigua abans de començar l’enderrocament de l’immoble

La Direcció General de Costas ha iniciat els treballs de retirada dels estris que es trobaven dins de l’edifici que ocupava l’antic restaurant Ortega *Playa per a procedir a la seua demolició. Entre els objectes que s’han retirat es troben vehicles abandonats, així com matalassos i altres materials utilitzats per Jorge, un dels ocupants de l’edifici fins divendres passat, quan es va procedir al desallotjament de l’immoble. Els tècnics han assegurat que els treballs per a deixar aquesta zona de la platja del *Gurugú de Castelló totalment neta està previst que finalitzen abans que acabe 2019

Susana Barberá/Actualitat Diària

La Direcció General de Costas ha començat els treballs de desallotjament d’estris de l’edifici que ocupava l’antic restaurant Ortega Playa, a la platja del Gurugú de Castelló, per a iniciar el seu enderrocament en breu. Segons han informat fonts de la Subdelegació del Govern a Castelló els treballs es van donar per començats divendres passat amb el clos de la zona i des de hui dilluns es troben treballant en la retirada d’estris que s’han trobat dins del citat edifici.

Entre les coses que han retirat dins de l’antic restaurant han retirat matalassos, divers material que havia sigut utilitzat durant els últims anys per Jorge, la persona que ha estat vivint en aquest lloc fins divendres passat, data límit que se li va donar per a desallotjar l’edifici per part de la Direcció General de Costas com va informar aquest diario. Entre els objectes que s’han retirat de la zona també es trobaven cotxes abandonats en aquest lloc, segons han informat.

En el mateix sentit, des de la subdelegació han explicat que abans de conducta a l’enderrocament del citat emplaçament han procedit al tall del subministrament de llum i aigua que encara tenia aquest immoble fins ara.

Tot això es realitza amb la finalitat de conducta a la demolició d’aquest edifici del qual encara no hi ha data exacta del seu enderrocament, encara que sí que van poder avançar que tots els treballs d’enderrocament i neteja de la zona, per a deixar-ho com estava abans de la seua construcció, estaran finalitzats abans que acabe enguany 2019.

Els treballs de demolició seran a càrrec de l’empresa Tragsa que iniciarà la seua labor una vegada quede completament buit l’antic restaurant.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací