Conselleria concedeix a Nules 116.027 euros per a posar en marxa el pla d’ocupació

398

Actualitat Diària

Ja està en marxa el programa Et Formem del qual es beneficiaran un total de deu joves del municipi.Aquest programa nou té com a objectiu incentivar la contractació d’aquells col·lectius que tenen major dificultat a l’accés o permanència en l’ocupació.

El projecte Et Formem Nules tindrà una duració de sis mesos, aproximadament, i està enfocat a la formació en alternança amb el treball o pràctica professional; a més també està dirigit a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional. Així doncs, les activitats principals que desenvoluparan estan relacionades en treballs auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria  i portaran a terme el projecte “Adequació i millora dels cementeris municipals de Nules i Mascarell i altres immobles municipals”.     

Per a posar en marxa aquest nou pla d’ocupació la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha atorgat a l’Ajuntament de Nules una subvenció de 116.027,40 euros “aquest nou projecte està finançat amb la seua totalitat pel Consell, pensem que aquests tipus de programes són una bona oportunitat perquè els joves es formen per a accedir al món laboral amb una qualificació específica”, matisa la regidora de Polítiques d’Ocupació en funcions, Rosa Ventura. IMG_4956

L’Ajuntament de Nules posa fi a les obres de remodelació de les voreres i calçada del carrer de San Vicent, situat entre els carrers de Ramón y Cajal i de Sant Agustí, unes actuacions que han tingut lloc en la zona que abraça el Poliesportiu Municipal i l’IES Gilabert de Centelles.

“Aquesta obra forma part del pla d’accessibilitat del municipi, es tracta d’un projecte que inclou la millora de zones verdes i que a més compta amb visió inclusiva perquè els nostres veïns i veïnes puguen tindre uns carrers adaptats a les seues necessitats”, comenta el regidor d’Obres en funcions, Adrián Sorribes.

En la recepció d’obres han estat presents els tècnics del projecte, tècnics municipals i representants de l’Ajuntament. Cal assenyalar que la inversió d’aquesta remodelació ha sigut d’un total de 105.900 euros i l’actuació forma part del Pla Castelló 135-2 de la Diputació Provincial de Castelló. 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací