Compradors de huit països coneixen l’oferta valenciana de plantes, flors i paisatgisme en una acció de l’Ivace

319

Actualitat Diària

Compradors internacionals coneixeran l’oferta valenciana exposada en la Fira Internacional de Planta i Flor, Paisatgisme, Tecnologia i Bricojardín, que se celebra de l’1 al 3 d’octubre en Fira València.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que “aquesta missió està integrada per cattorze compradors procedents de huit països. Concretament, Qatar, el Marroc, Portugal, Bèlgica, Aràbia Saudita, Holanda, Costa d’Ivori i França”.

Quant a l’objectiu de l’acció, Parra ha explicat que “persegueix reforçar el caràcter internacional d’aquest certamen, el més important del sector verd a Espanya i referent a Europa i facilitar a les empreses valencianes interessants contactes comercials amb potencial de compra”.

Es tracta d’una acció finançada per l’Ivace en el marc del conveni que manté amb les cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana per a l’impuls de la internacionalització.

Durant la seua estada a València, els compradors coneixeran l’oferta exposada en la Fira Iberflora i tindran l’oportunitat de mantindre una agenda de treball amb les empreses valencianes presents en el certamen. Els importadors convidats estan interessats, principalment, en l’adquisició de planta viva, encara que també coneixeran l’oferta de material de jardineria i llavors.

Oferta més completa

Iberflora se celebra, per primera vegada, just a dos certàmens amb els quals comparteix sinergies entorn de la nova configuració de les ciutats: més verdes i sostenibles. Així, la cita coincideix amb Ecofira – saló mediambiental- i Efiaqua fira de la gestió eficient dels recursos hídrics.

Els tres esdeveniments sumen una oferta de 488 signatures expositores i abasten els quatre pavellons del Nivell 3 de Fira València, és a dir, més de 45000 metres quadrats de superfície expositiva. L’objectiu és ampliar la visió mediambiental i oferir solucions per a les ciutats verdes i sostenibles.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací