Els col·legis Blasco Ibáñez i l’Exèrcit de Castelló implementaran amb una aula de dos anys la seua oferta escolar

Porcar ha destacat que "tot el que invertim en educació infantil i en educació en general és positiu i clarament avantatjós per a la societat"

1048

ActualitatDiària

Els col·legis públics Blasco Ibáñez i l’Exèrcit de Castelló de la Plana ampliaran la seua oferta educativa per al pròxim curs escolar 2018-2019 amb una aula de dos anys. Així ho ha confirmat el regidor d’Educació, Enric Porcar, qui ha assenyalat que “actualment tenim cinc aules de dos anys, però de cara al pròxim curs vam demanar dos més i a dia de hui s’ha confirmat que l’any que ve la nostra ciutat comptarà amb dos aules de dos anys més”. En aquesta línia, l’edil d’educació ha destacat que “amb la ferma convicció que tot el que invertim en educació infantil i en educació en general és positiu i clarament avantatjós per a la societat, des que vam arribar hem anat ampliant l’oferta d’educació infantil en el que podíem que són les aules de dos anys”.

D’aquest mode, l’escola Blasco Ibáñez, que ja comptava amb una aula de dos anys, ampliarà la seua oferta educativa amb una aula més i “amb aquesta tindrà dos i completarem tot el que és l’educació infantil i primària amb eixes dues línies”.

Per altra banda, l’escola Exèrcit tindrà també una aula de dos anys. Porcar ha explicat que “en aquesta escola haurem de fer unes reformes per tal d’adequar una aula amb les característiques que se’ns demana des de Conselleria. Però que igual que hem fet en altres casos com al Mestre Canós, l’Illa, Bisbe Climent o l’Antonio Armelles, l’Ajuntament de Castelló assumirà aquestes reformes perquè creiem que és molt important tant per a l’escola com per al barri, i per tant per a Castelló”.

El fet d’ubicar una aula de dos anys en aquestes escoles reforça que hi haja més xiquets en aquestes escoles i per tant que es mantinguen. “Hem de garantir la continuïtat de les escoles públiques que tant de paper fan per a la cohesió social de la ciutat”, ha afegit el regidor Porcar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací