Central de Compres i AVI col·laboraran en el desenvolupament d’estratègies de compra pública

443

Actualitat Diària

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i el vicepresident executiu de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), Andrés García Reche, han signat un conveni de col·laboració per al desenvolupament d’estratègies de compra pública innovadora.

El conveni podria aplicar-se a diverses àrees de la gestió administrativa tals com la compra de mobiliari innovador o la contractació de sistemes basats en la gestió de la qualitat, entre altres.

A través del conveni, cadascun d’aquests organismes aportarà el seu coneixement, especialització i experiència en els seus respectius camps d’actuació, la AVI en matèria d’innovació, i la Central de Compres, òrgan dependent de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, en l’àmbit contractual.

En aquest sentit, les activitats a realitzar per la Central de Compres seran la determinació de l’àmbit i abast de les obres, subministraments i serveis susceptibles de centralització als quals s’aplicaran les noves estratègies innovadores. També decidirà les modalitats de contractació més adequades.

Per part seva, la AVI s’encarregarà de l’assessorament tècnic en la implementació i disseny de clàusules i procediments específics d’innovació per a la contractació centralitzada, en l’assistència durant els procediments de contractació centralitzada i en l’assessorament tècnic a l’òrgan de contractació.

El present conveni no donarà dret a contraprestació econòmica a favor de cap de les parts, assumint cadascuna d’elles el cost, si n’hi hagués, de les actuacions que hagin de desenvolupar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací