Centenars de persones se citen a la plaça de Els Hostals de Cabanes pel sopar de pa i porta de les festes d’Agost

434

Actualitat Diària

La població de Cabanes s’està bolcant en cada activitat programada per a les Festes d’Agost. I ahir, 7 d’agost, es va tornar a confirmar, ja que els diferents esdeveniments per a públic infantil i adult van ser un gran èxit.

El sopar de pa io porta en la plaça Els Hostals va ser una de les grans activitats de la jornada. Centenars de persones es van donar cita en la plaça per a viure aquest acte, que va estar amenitzat pel Showman del Serrucho.

Així mateix, l’espectacle musical infantil programat per a la vesprada va fer gaudir a tots els xicotets de la població, que van ballar i cantar les cançons més conegudes dels Cantajocs.

La festa de l’aigua en la piscina municipal i la missa i menjar en honor a les Mestresses de casa també van comptar amb una gran acceptació per part dels veïns i visitants de Cabanes.

Hui, de nou tornen els esdeveniments taurins a la localitat de la Plana Alta. Així, a les 13 hores hi haurà entrada i prova de bous de la ramaderia de Bous La Ribera SL. A la vesprada, de nou, hi haurà bous de la mateixa ramaderia de 18 a 20.30 hores.

El dia començarà amb un parc infantil amb tobogan, bou mecànic i multitud d’atraccions perquè els xiquets i xiquetes s’ho passen en gran al carrer La Fira.

El dia conclourà amb un dels actes més esperats de les Festes d’Agost de Cabanes. Les penyes disfressades es concentraran al Carrer Els Hostals a les 23.30 hores per a, després, fer un cercavila fins a la Plaça de la Casa de la Cultura.

Una vegada en la plaça hi haurà ball amenitzat per la macrodisco Carnavalia i la discomòbil The End. Les disfresses més originals i els més treballats tindran premi.

D’altra banda, el divendres tornarà a haver-hi esdeveniments taurins, en aquesta ocasió de la ramaderia Germán Vidal. Se celebraran entrada i proves de bous al matí i a la vesprada i bou embolat a la nit. El dia acabarà amb la festa Remember Pachanga amb la discomòbil The End a la Casa de la Cultura.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací