El Castelló li remunta al Torre Levante en la segona part a lèstadi Castalia i es posa líder en solitari (3-1)

1307
El Castelló ja és líder en solitari després de guanyar al Torre Levante a l'estadi Castalia.

ActualitatDiària

El Castelló li va remuntar al Torre Levante en Castalia i va aconseguir el liderat en solitari després que l’Atlètic Llevant haja tingut jornada de descans. Els castellonencs es van marxar al descans perdent per 0-1 gràcies al gol de Víctor García, però després del descans va arribar la remuntada per als de Sergi Escobar amb gols de David Colomer i Javi Rubio. A última hora, un altre penal va suposar el 3-1 definitiu en transformar Javi Serra.

D’eixida, el Castelló es va trobar amb un gran Torre Alce que va desplegar tot el seu arsenal sobre la gespa de Castalia i apostant amb totes la seua bases li va fer molt dany al conjunt de la capital de la Plana, especialment per la dreta amb el punyal de Xeraco, Víctor García, que tot just començar va obrir el marcador (min. 10), en posició dubtosa. Omnipresent per tots els racons, el futur futbolista del València Mestalla va ser el malson de l’equip de Orriols.

Els ‘orelluts’ també van tenir en Cristian Herrera al seu futbolista més desequilibrant. En el minut 4 el gironí va donar el primer avís. I en el 16, ja amb el 0-1, va cabotejar al travesser un centre des de la banda. Després es va veure un entretingut partit d’anades i vingudes, amb bones aproximacions a la porteria contrària. Els valencians van poder marcar el 0-2 en el minut 32 per mediació de Reyes. I en 39 va ser una altra vegada Cristian Herrera el que va tenir l’ocasió, però Parets va rebutjar a servei de cantonada.

La segona part va arrancar amb un avís del Castelló. Cristian Herrera va obrir per a Cubillasi aquest va assistir a Javi Rubio i el valencià engatillà fort i el porter Parets va rebutjar a servei de cantonada. Els castellonencs anaven a més. I als vuit minuts de la represa va arribar l’1-1 en cabotejar David Colomer un servei de cantonada, a centre de Javi Rubio.

Intervingut el segon temps, un enderrocament del porter Parets a Juanjo Gracia va derivar en el penal que va executar Javi Rubio i va signar la remuntada: 2-1. Després, en el minut 88, un altre penal comès per Cristian Castells que li va costar la segona groga va servir perquè Javi Serra signara el 3-1 per a tancar el marcador.

FITXA TÈCNICA:

-3- CASTELLÓ: Zagalá; Abraham, Kike Ferreres, Arturo, Dealbert, Rubio, Colomer (Juanjo, min. 60), Marenyà, Cubillas, Sales (Javi Serra, min. 56) i Cristian Herrera.

-1- TORRE LEVANTE: Parets; Toni, Víctor Marco (Rafeta, min. 73), Cristian Castells, Kalle, Beni(Iker, min. 73), Víctor García, Enric Cuixart, Reyes, Unai i Olcina (Jony, min. 81).

GOLS: 0-1, min. 10: Víctor García. 1-1, min. 53: Colomer. 2-1, min. 68: Javi Rubio, de penal. 3-1, min. 88: Javi Serra, de penal.

ÀRBITRE: Álvaro Rallo Estévez (Castelló). Al local Kike Ferreres; i als visitants Toni, Parets i Enric Cuixart. Va expulsar al visitant Cristian Castells (min. 88) per doble groga.

CAMP: Estadi Castalia, una mica més de 9.000 afeccionats.