L’Ajuntament de Castelló posa en marxa un Servei de Vigilància Informativa per a captar finançament públic

382

L’Oficina de Planificació i Projecció Econòmica estableix un sistema d’alertes sobre convocatòries de subvencions

Actualitat Diària

L‘Oficina de Planificació i Projecció Econòmica de l’Ajuntament de Castelló, departament adscrit a Alcaldia, presta des de la setmana passada un Servei de Vigilància Informativa per a la identificació de línies d’ajuda i subvencions públiques –estatals, autonòmiques i provincials- que puguen ser d’interés municipal. L’objectiu d’aquesta unitat és que les diferents regidories i departaments municipals puguen disposar d’informació actualitzada sobre les convocatòries de subvencions relacionades amb les seues competències i així optimitzar la captació de finançament per a les diferents iniciatives i projectes municipals.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat que aquest tipus d’iniciatives permet “agilitar i optimitzar la captació d’ajudes per a impulsar projectes municipals i que contribuïsquen a millorar la qualitat de vida dels castellonencs, a millorar els serveis que es presten i, en definitiva, a transformar la ciutat de Castelló“.

Per a això, i amb la finalitat de ser el més àgils possibles, des de l’Oficina de Planificació i Projecció Econòmica es prepararà una fitxa amb la informació clau de cada convocatòria, i l’enllaç al text complet de la mateixa perquè cada regidoria i departament puguen completar la informació.

Aquest Servei de Vigilància Informativa facilita la identificació de totes aquelles línies d’ajudes i subvencions d’interés per a l’Ajuntament de Castelló de la Plana sobre la base dels criteris definits en el punt anterior publicades en el Boletín Oficial del Estado (BOE), Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i Butlletí Oficial de la Província (BOP). El sistema d’informació permetrà el seguiment de les diverses convocatòries per temàtiques d’interés, àmbit geogràfic, temporalització, taxa de presentació i taxa d’èxit.

D’aquesta manera, l’Oficina de Planificació i Projecció Econòmica presta un servei integral a totes les regidories d’informació sobre la convocatòria de subvencions públiques estatals, autonòmiques i provincials destinat amb l’objectiu de facilitar l’accés a finançament. Aquest nou servei optimitza els recursos, permet emetre alertes davant convocatòries d’interés per a projectes d’àmbit municipal i pot contribuir a incrementar la captació de fons procedents d’altres administracions públiques.

L’Oficina de Planificació i Projecció Econòmica ja ha emés les seues primeres alertes per les convocatòries de diferents ajudes i subvencions en àmbits com la mobilitat sostenible en l’espai urbà; la millora de l’accessibilitat a través de la supressió de barreres arquitectòniques; la contractació de personal que exercisca labors d’informació turística o unes altres de l’àmbit cultural.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací