El Castelló s’imposa al Morella (1-2) amb un gol en el descompte anotat pel murcià Hicham Khaloua

1139
ntonio Caballero, en un llanci del partit jugat en el camp del Morella. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El Castelló va vèncer al Morella (1-2) en el seu segon partit amistós de la pretemporada, mateix resultat que es va donar en el primer compromís del dissabte passat en el camp del Cabanes. En aquesta ocasió un gol de l’hispà-marroquí Hicham, en el minut 90, va evitar l’empat del conjunt de la capital de la Plana davant un rival molt perillós com el morellano.

El conjunt albinegre segueix el seu gira pel nord de la província de Castelló i, en aquesta ocasió, ha tingut lloc a la Fàbrica Giner de Morella. La trobada va començar amb domini albinegro però sense arribar amb claredat a la meta contrària. A mesura que avançaven els minuts, el Castelló va ser generant més ocasions, però Hicham, Major i un parell més de futbolistes castellonenses es van topar amb el porter local.

Poc després de començar la segona part, una jugada aïllada del Morella avançava al conjunt local. No obstant això, el Castelló reaccionaria poc després gràcies al penal executat per Juanma Acevedo, un dels més destacats del partits. Els homes de Sergi Escobar van seguir intentant-ho i no va ser fins al final quan Hicham va caçar una pilota dins de l’àrea per donar-li la volta al marcador.

Amb aquest resultat, el Castelló ja pensa en el seu proper compromís amistós davant el Benicarló, que tindrà lloc dissabte que ve a les 19.30.