El Castelló, amb gols de Will i de Javi Serra, va vèncer a l’Almassora en el José Manuel Pesudo (0-2)

1451
El Castelló va ser millor i es va endur els tres punts cap a la capital.

ActualitatDiària

El Castelló, amb gols de William Domíngues i de Javi Serra, es va adjudicar el partit de rivalitat contra l’Almassora en el José Manuel Pesudo. Tres punts d’autoritat per al conjunt de la capital de la Plana que va directe a l’assalt de la segona plaça, sense perdre de vista el liderat. En aquesta trobada es va produir l’estrena en Lliga de l’últim fitxatge, el davanter Cristian Herrera, que va agradar.

Lluita titànica en el primer temps. El Castelló va ser millor, però l’Almassora li va plantar cara i per açò els albinegres no van estar res a gust en el terreny de joc. Fred, amenaça de pluja i bon ambient en el José Manuel Pesudo amb prop de dos mil afeccionats, la majoria arribats de la capital de la Plana.

No es pot destacar grans ocasions de perill. Els de la capital van tenir la possessió de la pilota. Van dominar territorialment, però sense molt perill en la porteria almassorenca. El més destacat va arribar en el minut 40 amb un llançament de Juanjo Martínez que el porter local Rubén Jiménez va aconseguir rebutjar.

Molta gent a les grades del José Manuel Pesudo.

El segon temps va arrancar sense canvis. El Castelló va tornar a portar la iniciativa i amb prou faenes va tardar dos minuts a començar a generar perill. A poc a poc es van començar a veure els millors moments de l’equip castellonenc. Els de Sergi Escobar van fer un pas avance. En el 42 va ser Javi Rubio el que va ser a punt de batre al porter local Rubén Jiménez.

En el minut 56 va arribar el debut de l’últim fitxatge del Castelló. El davanter Cristian Herrera va saltar al terreny de joc per a suplir a Marc Castells. Un canvi ofensiu. Als ‘orelluts’només els valia la victòria. I aqueixa es va començar a cimentar en el minut 64. El col·legiat va cobrar penal de Cristian Navalón a Javi Serra i Will ho va transformar en el 0-1.

I en la recta final, amb l’Almassora molt obert, una gran jugada d’Iván Sales va acabar amb passada a Javi Serra i aquest va definir molt bé. Un gol que va tancar el partit.