L’Ajuntament de Castelló negocia amb Renfe mesures especials per a Magdalena i Escala a Castelló

519

Les polseres de les festes fundacionals conquisten la fira internacional en Fitur 

Marco ha afirmat una aliança estratègica amb Renfe per a portar més turisme en Magdalena i Escala a Castelló. Així ho ha comunicat l’Ajuntament de Castelló en una nota de premsa, en la qual afirma que s’introdueixen millores especials per a potenciar l’arribada de viatgers tant durant les festes fundacionals, com durant la celebració de l’esdeveniment a Castelló. Hui també ha progressat amb èxit el repartiment de polseres magdaleneres.

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, acompanyada per la regidora de Turisme, Patrícia Puerta, ha establit una aliança estratègica amb Renfe amb l’objectiu de reforçar en Magdalena i Escala a Castelló l’arribada de turistes d’altres zones espanyoles a la nostra ciutat en trens AVE i de llarg recorregut.

Així ho han acordat després del conveni subscrit en el marc de la Fira Internacional de Turisme (Fitur), que se celebra a Madrid del 23 al 27 de gener, on la primera autoritat municipal es troba promocionant Castelló amb l’objectiu de posicionar la capital de la Plana com a destinació turística de referència.

L’alcaldessa ha destacat que aquesta aliança “contempla importants avantatges per al sector turístic local atés que el mateix suposa potenciar l’arribada de viatgers d’altres zones d’Espanya a Castelló amb avantatges especials per a afavorir una major presència de turistes en les nostres festes fundacionals i en l’esdeveniment turístic més important que tenim, Escala a Castelló”.

Així mateix, Marco ha afirmat que aquesta acció forma part de l’estratègia turística de l’actual equip de govern a l’Ajuntament per a “situar a Castelló en el mapa del positiu, millorant la imatge de la ciutat, fomentant el sector turístic en tots els seus aspectes i desenvolupant quantes activitats promocionals tinguen per objecte incrementar el nombre de visites a la nostra ciutat”.

La polsera oficial de la Magdalena llueix amb èxit en Fitur
La llum de les festes de Castelló ha il·luminat un any més la Fira Internacional de Turisme Fitur a Madrid. La ministra d’Indústria i Turisme, Reyes Maroto, i el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, han rebut de mans de l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i de les reines de la Magdalena 2019, Natalia Palacio i Natalia Collazos, la polsera oficial de les festes fundacionals de la ciutat, declarades d’Interés Turístic Internacional. També han estat el regidor de Festes, Omar Braina, la regidora de Turisme, Patrícia Puerta, i la presidenta de la Junta de Festes, Noelia Selma.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací