El Castelló, que va funcionar a ratxes, va vèncer en el camp del Paiporta i va conservar el liderat de la categoria (2-3)

1261
El Castelló va eixir més líder encara de Paiporta, després de guanyar per 2-3. FOTO: CD CASTELLÓ

ActualitatDiària

El Castelló va superar al Paiporta en el duel que va enfrontar a albinegres i valencians en El Palleter (1-3). El doblet de Cubillas, que va anotar un gol en cada part, i el gol des dels onze metres d’Iván Sales van donar una victòria importantíssima als ‘orelluts’ a domicili, amb la qual segueixen capdavanters i amb la llicència de somiar amb el primer lloc.

En la primera part al Castelló li va costar entrar en el partit, encara que una vegada es va ficar es va mostrar intractable. El Paiporta, després d’un tir enverinat de Jordan en el minut 34, va aconseguir trencar la igualtat inicial a favor dels valencians. Cubillas, heroi albinegre a Paiporta, va donar una lliçó de lideratge i va iniciar el arreó castellonenc per la remuntada amb un bon gol abans del descans, assistit per KikeFerreres. Els ‘orelluts’ van poder augmentar la seua renda abans del descans, però el temps es va tirar damunt i va arribar l’obligat pas per vestuaris.

En la segona part, el Castelló va seguir amb les mateixes bones sensacions del final del primer temps i va anar a per el partit des de la represa. Cubillas va aconseguir el doblet després d’un golàs que va arribar després d’una jugada individual de l’ariet castellonenc per la banda dreta i, quasi sense amb prou faenes angle, va batre al meta local Àngel amb un tir creuat impressionant. Un gol per a emmarcar i recordar.

Doblet per al golejador del conjunt castellonenc: David Cubillas. FOTO: CD CASTELLÓ

En el tram final, el col·legiat va xiular dos penals a favor del Castelló. El primer, llançat per Arturo, es va marxar per a dalt del travesser sense fortuna i el segon, tirat per Iván Sales, va aconseguir entrar en el fons de la xarxa. En els compassos finals el Paiporta també va retallar distàncies també des dels onze metres, però amb la xiuletada final els tres punts es van marxar a la capital de la Plana.

Fitxa tècnica:

-2- Paiporta: Ángel, Adri, Cano, Carles Vidal (Loren 48′), Amador, Jordan, Jony, Moha, Pou, Toni i Contreras.

-3- Castelló: Zagala, Abraham, Arturo, Dealbert, Kike Ferreres, Castells, Marenyà (Javi Rubio 70′), Javi Serra (Colomer 86′), Chimo, Juanjo (Iván Sales 63′) i Cubillas.

Gols: 1-0 Jordan (35′) 1-1 Cubillas (40′) 1-2 Cubillas (58′) 1-3 Iván Sales (P) (81′) 2-3 Contreras (P) (91′).

Àrbitre: Morales Yuste va amonestar als locals Pou i Adri i als visitants Marc Castells, KikeFerreres i Ximo Forner. A més va expulsar al local Cano.