Castelló licita el contracte per a ampliar el parc municipal d’habitatges socials per 1,8 milions

354

Actualitat Diària

La Junta de Govern Local ha aprovat l’expedient del contracte per a ampliar el parc municipal d’habitatges socials mitjançant compra.

La Regidoria d’Habitatge que dirigeix María Jesús Garrido ha modificat les condicions després de quedar deserts els dos anteriors concursos. D’aquesta manera esperara incrementar la xifra d’habitatges socials. Cal recordar que l’ajuntament disposa en l’actualitat de 221 habitatges, estant totes elles en ús.

Aquesta licitació està oberta a qualsevol propietari de la ciutat i la convocatòria pública que ara inicia la seua tramitació té per objectiu un increment de la xifra d’habitatges socials.

Els interessats hauran de presentar per a la proposta d’adquisició un document cadastral gràfic i descriptiu, un certificat d’eficiència energètica i un pla de distribució i cotes, amb indicació de superfícies útils per dependències i totals.

Els plecs de condicions del contracte es podran conèixer els pròxims dies a través de la plataforma de contractació pública (https://contrataciondelestado.es/wps/portal/).

D’altra banda, l’Oficina d’Habitatge treballa ara en un nou procés de regularització dels habitatges socials, que comportarà una intervenció prèvia de la la situació de la unitat familiar per part dels serveis socials en tractar-se de famílies en situació d’exclusió o vulnerabilitat social.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací