El Castelló segueix sense guanyar i no va passar de l’empat davant un Atlètic Llevant (0-0) que al final li va perdonar la vida

1003
Antonio Caballero, migcampista del Castelló, en un llance del partit d'aquest diumenge. FOTO: LLEVANT UD

Actualitat Diària

Els albinegres no van passar de l’empat (0-0) davant el filial ‘granota’ en un partit on per moments van poder guanyar, però en uns altres no van perdre de miracle. L’Atlètic Llevant va fallar un penal en la segona part (Juan Delgado va enviar als núvols) i en el 94 el porter Álvaro Campos va evitar l’1-0 amb una brillant intervenció. Ja van vuit partits i el saldo és de set empats i una derrota. Diumenge que ve arribarà un altre filial a l’estadi Castàlia, serà el València Mestalla (17.00 hores).

El migcampista Theo García lluita una pilota en el centre del camp. FOTO: LEVANTE UD

No es va veure una gran primera part, però almenys el Castelló no va passar excessives dificultats davant un Atlètic Llevant que li va voler fer pessigolles l’equip de David Gutiérrez. Amb molt vent va discórrer una primera part que, per moments, es va assemblar a una trobada d’inferior categoria. Poc futbol, poca claredat, escasses ocasions de gol i avorriment en la graderia.

En canvi després del descans el partit es va animar. Els castellonencs van eixir al camp com més endollats. Van tenir arribada a la porteria defensada per Dani Cárdenas, però van perdonar en els metres finals. Les millors ocasions les van tenir en les seues botes tant Joseba Muguruza com Theo García. Intervinguda la segona part el col·legiat va assenyalar penal a favor dels levantinistes i va expulsar per doble groga al central ‘orellut’ Eneko Satrústegui. Afortunadament, Juan Delgado va enviar la pilota als núvols.

Joseba Muguruza, baralla una pilota en el centre del camp. FOTO: LLEVANT UD

En la recta final el partit es va partir. I en el minut 94, en una contra, l’Atlètic Llevant va ser a punt d’anotar l’1-0, però va aparèixer la mà miraculosa d’Álvaro Campos para, com en moltes altres vesprades, salvara al Castelló de la derrota. Al final empat i el saldo dels castellonencs és de set empats i una derrota, i per quarta jornada consecutiva els albinegres ocupen plaça de descens a Tercera Divisió.

FITXA TÈCNICA:

-0- ATLÈTIC LLEVANT: Cárdenas, Genís (Pepelu, 75’), Sito (Pascual, 75’), Javier Soler, Álvaro Moreno, Fran Manzanara, Joan, Blesa (Raúl, 54’), Juan Delgado, Arturo y Manu Viana.

-0- CASTELLÓ: Álvaro, Rubén, Verdú, Delgado, Eneko, Castells, Muguruza (Yarik, 73’), Theo, Major (Cubillas, 76’), Caballero y Hicham (Acevedo, 92’).

ÀRBITRE: David López Jiménez. Va amonestar als locals Javier Soler i Álvaro Moreno i als visitants Theo i Hicham. Va expulsar per doble amonestació al jugador del Castelló, Eneko (min. 66).

CAMP: Ciutat Esportiva del Llevant, davant 500 afeccionats.