Vicente Montesinos: “Serem ferms en les mesures, i els violents seran expulsats de l’Estadi Castàlia”

589
Vicente Montesinos, president del CD Castelló, en la roda de premsa d'aquest dilluns. FOTO: CD CASTELLÓ

Actualitat Diària

El president del Castelló, Vicente Montesinos, va comparèixer aquest migdia en la sala de premsa de l’Estadi Castalia per a condemnar els lamentables successos que van succeir ahir en la prèvia davant l’Hèrcules, on els altercats van acabar amb tres ferits, molts detinguts i fins a diversos trets dissuasoris a càrrec de la Policia Nacional per a evitar mals majors entre els afeccionats radicals dels uns i els altres.

“Des del Castelló vam mostrar la nostra condemna als incidents que van succeir en el dia d’ahir en el qual un grup de gent va realitzar una sèrie d’altercats en els limítrofs del Rico Pérez. Estem farts de la gent que s’escuden en el Castelló per a danyar la imatge del club. Vam mostrar la nostra repulsa als actes d’ahir i serem ferms en les mesures”, ha iniciat.

A l’espera de les identificacions

El president del conjunt albinegre no ha dubtat a exposar que es prendran mesures. “Tan aviat com siguen identificats, en aplicació a les lleis de l’esport i les normes del Castelló, prendrem les mesures oportunes i seran expulsats de Castàlia. Rebutgem aquells actes violents que succeïsquen tant fóra com en el nostre estadi”.

El màxim mandatari ha destacat que “per a nosaltres no són aficionats. Són persones que s’escuden en el Castelló per a exercir la violència. El Castelló té més de 13.000 abonats i unes poques pomes podrides no representen a aquesta gran afició de la qual estem orgullosos”, ha manifestat. “El club no facilita entrades a aquesta gent. Volem als afeccionats que animen sanament al nostre equip, no als quals usen la violència”, assenyala Montesinos.

L’Hèrcules obrarà igual

A més, el president de l’entitat ha sigut taxativa: “Vaig parlar amb el president de l’Hèrcules i em consta que ells també prendran les mesures oportunes. Desconec si la quedada estava pactada però si hi ha delinqüents hem de transmetre als nostres afeccionats de debò que no anem a recolzar a aquests col·lectius”.

Finalment, ha fet referència a la pròxima trobada del Castelló, on l’equip ‘orellut’ es tornarà a desplaçar fins a Olot. “Els afeccionats poden viatjar i gaudir del futbol, poden estar tranquils” conclou.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací