Castelló és la quarta ciutat d’Espanya per a viure de forma més saludable, segons un informe de Holidu

284

Actualitat Diària

Els espanyols podrem presumir de patrimoni artístic, de bon temps i de bon menjar, però cal reconèixer que tenim una assignatura pendent… l’esport. Segons dades de l’OMS, el 26% de la població espanyola realitza una activitat física insuficient. No obstant això, tots volem presumir de tipito durant les nostres vacances a la platja, raó per la qual, a un mes del començament oficial de l’estiu, 5 milions d’espanyols inicien la denominada operació bikini, la carrera per posar-se en forma a marxes forçades. Els andalusos, balears, madrilenys i càntabres són els que més dieta fan per a enfundar-se el vestit de bany aquest estiu. No obstant això, hi ha ciutats a Espanya que no dubten a invertir per a ampliar i millorar la seva oferta esportiva, ofereixen un nombre limitat de restaurants de menjar ràpid i fan que els seus habitants cremin les calories extra al llarg de tot l’any, per la qual cosa no han d’acudir a remeis d’última hora per a tenir un cos deu. En honor a elles, Holidu, el cercador de lloguers vacacionals, ha decidit elaborar un rànquing per als amants de la salut i l’esport. Hem comptat cada gimnàs, poliesportiu, centre de ioga o d’arts marcials, piscina i restaurant de menjar ràpid de les 38 principals ciutats del país i els hem combinat amb dades de l’INE sobre persones amb un pes sa. Si vols tenir el cuerpazo de l’estiu en aquestes ciutats tens competència!

Castelló – Puntuació Final: 7.55 sobre 10

Desglossament per categoria: Centres esportius: 10.00 | Menjar ràpid: 8.61 | Pes sa: 4.03

Castelló, bressol d’esportistes d’elit com el golfista Sergio García, pot presumir de ser la ciutat espanyola amb major proporció de centres esportius per habitant, i és especialment fort en les categories de gimnasos i piscines. Esports com el Trail Running estan acaparant protagonisme a la ciutat mentre el govern local s’esforça per impulsar la visibilitat de Castelló com a destinació internacional per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure.

Com posar-te en forma a Castelló:
A Castelló només has de sortir a córrer per la platja, pujar al Gegant de Pedra, passejar amb bici per una de les seves múltiples rutes verdes, com la que connecta Benicàssim amb Oropesa vorejant la costa a través de la muntanya. No has de ser un esportista d’elit, és un recorregut pla d’uns 5,6 quilòmetres. Si et vols posar veritablement a prova, tens una cita en la Half & Olimpic Triathlon a Orpesa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací