El gol de Hicham no va servir perquè el Castelló sumara davant el València Mestalla el primer triomf de la temporada (1-1)

953
Hicham va avançar als castellonencs en el marcador, però després va arribar l'empat.

ADRIÁN ARÁNEGA /// CASTELLÓ

Al Castelló se li resisteix la victòria. Els ‘orelluts’ no van poder passar de l’1-1 en Castàlia davant el València Mestalla i encara no saben el que és guanyar en el que va de temporada (8 empats i 1 derrota). Els de David Gutiérrez es van avançar en el minut 34 per mediació de Hicham, però només tres minuts més tard Fran Navarro va aconseguir el definitiu empat.

Gran partit el que van oferir tant el Castelló com el València Mestalla.

Els albinegres afrontaven el partit sense marge d’error després de vuit jornades sense guanyar. I seu van ser els primers minuts de domini. En el segon minut de joc Yarik va arribar a l’àrea en conducció però el seu tret creuat va eixir mossegat Emilio ho va detenir en dos temps. Poc després Hicham va desaprofitar, després de guanyar l’esquena a la defensa, una gran assistència de José Carlos però després de plantar-se davant Emilio va enviar el seu tret fora. Per la seua banda, el filial valencianista va acariciar el gol a la cambra d’hora amb un centre d’Álex Centelles que va cabotejar Miguel Merentiel alt.

Yarik i Álex Blanco barallen una pilota en el partit d’aquest diumenge.

Els de David Gutiérrez, sense fer un gran futbol, van arribar a l’àrea rival amb relativa freqüència. José Carlos va apuntar poc, però quan ho feia de les seues botes eixia el perill. Intervingut el primer temps va rebre escorat, es va perfilar i va traure un tret al pal llarg que va fer lluir-se a Emilio per a enviar a córner. En el propi servei de cantonada, Castells, dins de l’àrea xicoteta, va cabotejar per sobre del travesser.

I passada la mitja hora jugue Major va traure petroli d’una pugna en l’àrea i va cedir arrere cap a Hicham, però novament no va estar encertat de cara al gol i va rematar fluix a les mans d’Emilio. No obstant açò, en la següent jugada no va errar. Mayor va tornar esprémer la jugada al màxim per a tornar a assistir a Hicham que va acabar batent al porter per baix. No obstant açò, l’alegria va durar poc. Amb prou faenes tres minuts més tard va arribar l’1-1. Fran Navarro va cabotejar creuat un servei de cantonada des de l’esquerra. I després de l’empat, el València Mestalla va poder voltejar el marcador després d’una jugada d’Esquerdo en la qual el tret dins de l’àrea va llepar el pal.

El davanter albinegre Máyor encara la porteria del filial del València.

Després del descans el partit va ser molt més vertical per tots dos junts. El Castelló va ser qui va portar la iniciativa durant més temps, però el filial *ché creava major perill a la contra. A la cambra d’hora de la represa Álex Blanco va arreplegar una pilota en camp propi i va conduir fins a àrea rival per a culminar el contraatac en el lateral de la xarxa. I en el minut 72, novament en un córner, va ser a punt d’arribar el tant valencianista amb un cabotada d’Esquerdo que Álvaro va enviar a córner.

FITXA TÈCNICA:

-1- CD CASTELLÓ: Álvaro; Yarik (Muguruza, min. 77), Regalón, Delgado, Verdú; Castells, Gálvez (*Theo, min. 82), Caballero; José Carlos, Major (Cubillas, min. 69) i Hicham.

-1- VALÈNCIA MESTALLA: Emilio Bernad; Badal, Fernando Román, Hugo, Álex Centelles; Miki (Valero, min. 92), Uros Racic; Esquerdo (Pablo Jiménez, min. 90), Miguel Merentiel (Kangin Lee, min. 69), Álex Blanco; i Fran Navarro.

GOLS: 1-0, min. 34: Hicham. 1-1, min. 37: Fran Navarro.

ÀRBITRE: Sergio Pérez Muley (col·legi madrileny); assistit per Navarro Redó i Martínez Madroñal. Va amonestar als locals Regalón, Álvaro, Castells i Delgado; així com als visitants Badal, Fernando Miki, Román i Hugo.

INCIDÈNCIES: Al voltant d’11.000 espectadors en Castàlia.