La consellera Carmen Montón presenta a Castelló els pressupostos de Sanitat per a la província

Ha afirmat que la conselleria complirà les sentències que dicte el tribunal sobre els drets dels treballadors del Provincial

1223

ActualitatDiària

La consellera de Sanitat, Carmen Montón, ha afirmat avui que la conselleria complirà les sentències que dicte el tribunal sobre els drets dels treballadors del Provincial, però ha assenyalat també que “Estem pagant els plats trencats de la gestió del PP i de Moliner” i ha afegit que estan disposats a fer un hospital per a la província i “no per a un solament”. Montón ha anat fins a Castelló per a anunciar pressupostos i inversions, però ha xocat amb una bateria de preguntes sobre problemes sanitaris.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, convocava aquest matí una roda de premsa per a anunciar les inversions i pressupostos benvolguts per la seua Conselleria per a la província de Castelló.
Com sempre que compareix davant els mitjans de comunicació, Montón es va mostrar disposada a respondre a totes les preguntes. I cal reconèixer també a la consellera, que no va posar limitacions, ho va fer sense que els periodistes hagueren d’aguantar la pressió dels canutazos. Millor o pitjor, però va respondre a tot.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací