Carmen Molina i Gal.la Santolaria, triades regnes major i infantil de les festes de Castelló 2020

1047

L’alcaldessa ha telefonat a les festeres per a comunicar-los la decisió de l’elecció

Carmen Molina Ramos, de la Gaiata 17, Tir de colom, i Gal.la Calvo Santolaria, de la Gaiata 12, El Grau, han sigut triades aquesta vesprada regnes major i infantil de les Festes Fundacionals de Castelló 2020 i presidiran, per tant, la pròxima Magdalena. L’elecció s’ha votat en el Palau de la Festa. Realitzat el recompte dels vots, l’alcaldessa ha cridat a les dues afortunades per a donar-los la notícia.

Esperanza Molina/ Tàrsila Beltrán/ Actualitat Diària

Tard de nervis, d’alegries i de llàgrimes. El cens per a l’elecció de reines i dames de la ciutat ha pres la seua decisió mitjançant vot secret. El nombre de vots que s’ha atorgat a cada candidata no s’ha esmentat. És més, s’han conegut els seus noms quan s’ha cridat a l’alcaldessa per a realitzar la trucada a les dues afortunades.

D’aquesta manera, Carmen Molina Ramos ha sigut triada reina de la Magdalena 2020 de Castelló. Mentre que Gal.la Calvo Santolaria ho ha sigut, com a reina infantil de les festes.

Les noves representants de les festes fundacionals de la ciutat seran presentades en un acte institucional matí en l’Ermita de *Fadrell, una cosa inèdita fins al moment, i que ha generat nombroses crítiques dins i fora del sector de les festes.

Carmen Molina Ramos

Carmen Molina Ramos pertany a la Gaiata 17, Tir de Colón

Gal.la Calvo Santolaria

Gal.la Calvo Santolaria pertany a la Gaiata 12, El Grau.

Dames de la Ciutat 2020

Les sis dames de la ciutat triades són: Águeda Ibars Agramunt (Gaiata 15, Sequiol), Sonia Cabello Cabell (Gaiata 6, Farola Ravalet), Andrea Alegre Arnau (Gaiata 17, Tir de Colom), Sara Martín Gimeno (Gaiata 3, Porta del Sol), Lidia Gómez Vicente (Gaiata 12, el Grau) i Carla Parra Bellido (Gaiata 5, Hort dels Corders).

Dames Infantils de la Ciutat

Les sis dames infantils triades són: Paula Marín Hernando (Gaiata 11, Forn del Pla), Natalia Espada Jiménez (Gaiata 6, Farola Ravalet), Marta Muñoz Moreno (Gaiata 1, Brancal de la Ciutat), Laia Clausell Fabregat (Gaiata 5, Hort dels Corders), Martina Madero Agost (Gaiata 8, Portal de L’Om) i Naiara Mercado Sánchez (Gaiata 17, Tir de Colom).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací