Cancel·lat el SanSan Festival per l’alt risc de pluja i vent a Benicàssim

400

Actualitat Diària

La Junta Local de Seguretat s’ha reunit de manera extraordinària aquesta tarda en el recinte de festivals de Benicàssim davant l’alerta de fortes pluges i extremes ràfegues de vent. Les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i Policia Local, a més dels serveis d’Emergències i les autoritats civils, ajuntament i subdelegació del Govern, de manera unànime han determinat la cancel·lació del Sansan festival degut a les nefastes condicions meteorològiques i en protecció a la seguretat d’assistents, treballadors i artistes.

L’ajuntament ha lamentat aquesta situació, però la decisió no podia ser una altra. La seguretat de les persones, la integritat dels treballadors, artistes i la gent que anava a estar present en el Sansan Festival està per sobre de tot i és la nostra responsabilitat garantir que no sofreixen cap mal. L’organització ha acceptat i subscrit la decisió i ha iniciat el procediment per a donar a conèixer al públic la cancel·lació del festival i tot el que aquesta decisió comporta.

Així mateix, l’organització s’ha compromès a procedir a la devolució de les entrades als usuaris que havien adquirit prèviament els seus abonaments.

Per part seva, l’ajuntament posarà a la disposició de l’organització del festival quants mitjans siguin necessaris per a albergar, si així es requereix, als acampadors que es trobaven allotjats en el recinte de Vilacamp.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací