La Cambra de Comerç de Castelló llança un pla per a estades de joves a Europa a fi de millorar la seua empleabilitat

426

Podran participar 15 joves de la província que rebran ajudes d’entre 700 i 2.500 euros depenent del país de destinació

Actualitat Diària

La Cambra de Comerç de Castelló ha llançat el Pla de Mobilitat, dins del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE), que el seu objectiu és que els joves d’entre 18 i 29 anys beneficiaris del Sistema de Garantia Juvenil duguen a terme pràctiques o contractes laborals en empreses de la Unió Europea i afavorir així la seua inserció en el mercat laboral, mitjançant accions de formació i beques.

Aquest pla de mobilitat s’executarà durant l’any 2018 i compta amb el cofinançament el Fons Social Europeu.

En total, podran participar 15 joves de la província de Castelló que rebran ajudes d’entre 700 i 2.500 euros depenent del país de destinació i del tipus de relació amb l’empresa (pràctiques o contracte laboral) per a estades d’entre tres i sis mesos.

Abans de realitzar la mobilitat, els participants seleccionats rebran una formació preparatòria impartida per la Cambra de Comerç en competències lingüístiques i professionals, en modalitat presencial o online. Una vegada finalitzada la fase de formació, es formalitzarà el contracte entre el jove i l’empresa d’acolliment.

El termini de presentació de les sol·licituds conclourà el 10 d’agost de 2018; o fins a esgotar la disponibilitat pressupostària.

Les empreses, amb seus o delegacions en la Unió Europea que estiguen interessades a participar, poden adherir-se al Pla i acollir a aquests joves.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací