Bravo presenta huit nous vehicles per a ús de la Unitat del Cos Nacional de Policia Adscrita a la Generalitat

427

Actualitat Diària

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha presentat huit nous vehicles destinats a la Unitat Adscrita del Cos Nacional de Policia amb els quals es pretén aconseguir un parc mòbil policial en condicions òptimes i concorde a l’exigència dels serveis exercits per aquest cos policial.

“Aquest divendres entren en funcionament huit vehicles policials nous: tres per a València, tres per a Castelló i dos per a Alacant, al llarg d’aquesta legislatura anirem renovant una part important de la flota que s’està quedant antiquada”, ha anunciat Bravo.

“Els nostres policies disposaran de cotxes moderns, híbrids i, a més, respectuosos amb el medi ambient. Necessiten vehicles que tinguen totes les comoditats i sobretot tota la seguretat per a realitzar bé el seu treball”, ha assenyalat la consellera.

La titular de Justícia ha informat que s’ha incorporat tres nous drons per a les tasques que realitza habitualment la Policia de la Generalitat. “Els drons s’estan convertint en un element essencial en el marc de la seguretat que ens permeten exercir vigilància i control sobre àmbits de difícil accés”. “Aquests aparells serveixen com a eina eficaç en matèria de seguretat i en la vigilància que afecta a l’àmbit rural i en altres camps d’activació, com la lluita contra el narcotràfic”, ha explicat la consellera.

Gabriela Bravo ha indicat que “al llarg d’enguany es renovarà una part important del material propi de la Policia, com són les pistoles, jupetins antibalas, entre altres. “És fonamental per a una labor tan essencial com garantir la seguretat ciutadana que els nostres policies compten amb tots els mitjans i materials necessaris per a afavorir el seu treball”, ha subratllat

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací