Borriana presenta les VI jornades gastronòmiques del llagostí on posarà en valor el producte local

304

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la regidora de Turisme, Sara Molina junt amb el president i membres de l’Associació d’Hostaleria, han presentat este mateix matí les VI Jornades Gastronòmiques del Llagostí.

Un any més, la dita associació junt amb la regidoria de Turisme han treballat per a dur a terme estes jornades, on a més de donar a conéixer el nombre de restaurants que participaran en esta edició han volgut ressaltar que «una vegada més l’Associació d’Hostaleria recolza els productes locals, sent el llagostí, ingredient principal dels nostres plats, un producte de la llotja de Borriana».

cartel ok_page-0001

Així, des de hui mateix, divendres 21 de juny fins al pròxim 7 de juliol s’iniciaran en fins a set restaurants de la ciutat les VI Jornades Gastronòmiques del Llagostí, on els que vullguen degustar els plats trobaran una sèrie de diferents, suculents i complets menús que tindran com a protagonista el llagostí.

D’aquesta, manera, els restaurants participants en esta VI edició, seran: Taverna Nàutica, Restaurant Nàutic, Pizzeria Ristorante Pinocchio, Restaurant Scala, Restaurant Savarín, Restaurant La Jorgeria i Restaurant l’Arenal, que oferiran menús d’entre 25 a 30 euros.

Al mateix temps s’ha aprofitat per a firmar el conveni anual de col·laboració entre l’ajuntament i l’associació, per a la celebració d’activitats de promoció i divulgació de la gastronomia local.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací