Borriana aprova la creació d’un Pla d’Igualtat i Cohesió Social en sessió extraordinària

367

En la sessió plenària també s’ha fet oficial la renúncia al càrrec de Regidor de l’Ajuntament de Borriana presentada per Cristofer del Moral

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Borriana ha celebrat una sessió plenària extraordinària per a aprovar amb la màxima celeritat possible la iniciació dels tràmits necessaris per a impulsar i elaborar el Pla Municipal d’Inclusió i Cohesió Social.

Al mateix temps, s’ha aprovat la creació del Consell Municipal d’Inclusió i Drets Socials que realitzarà un seguiment constant i continuat del treball que es realitze a través del nou pla.

Tal com ha exposat el regidor de Serveis Socials, Manel Navarro, “es tracta d’iniciar els tràmits per al futur desenvolupament del Pla d’Inclusió i Cohesió Social, i així optar a la subvenció que dónes del Consell s’ha estipulat per a aquest tipus d’iniciatives, i així poder començar a arreplegar les necessitats de tots i cadascun dels col·lectius que tinguen qualsevol necessitat a nivell social”.

Segons Navarro, “es tracta que siga un pla global, és a dir, que incloga a qualsevol tipus de sector social o persona amb necessitats, ja siga home, dona, infants, majors, i també tenir en compte situacions com les de les persones parades, amb algun tipus de diversitat funcional, amb problemes econòmics greus o que siguen víctimes de la violència de gènere”.

A més, també s’ha aprovat en aquest mateix punt la creació d’un Consell propi per a seguir, analitzar i corroborar l’aplicació d’aquelles iniciatives i projectes englobats dins del nou Pla.

D’altra banda, l’altre punt del dia ha servit per a la presa de coneixement de la renúncia al càrrec de regidor de l’Ajuntament de Borriana, presentada per Cristofer del Moral Espinosa, del grup Se Puede Burriana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací