‘Biblioteca de cuerdas y nudos’ arriba al Teatre Principal de Castelló per fer gaudir a tota la família

368

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de Cultura a Castelló presenta aquest cap de setmana l’espectacle familiar ‘Biblioteca de cuerdas y nudos’, una proposta de José Antonio Portillo recomanada per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys. L’obra es representarà el diumenge 20 d’octubre amb dues funcions, a les 18.00 i les 19.30 hores al Teatre Principal.

‘Biblioteca de cuerdas y nudos’ ens convida a entrar en una estructura circular de fusta que guarda manuscrits sense publicar, textos, partitures, dissenys i objectes trobats en el fem i ficats en cilindres replets de missatges de cordes i nusos. L’espectacle, dirigit i narrat per José Antonio Portillo, és un diàleg de silenci entre la mirada de l’espectador i els objectes que habiten l’estructura.

Altres propostes de cap de setmana

L’oferta cultural dels espais de l’IVC a Castelló es completa aquest cap de setmana amb el concert del quartet de jazz Yei Yi & Co amb l’espectacle ‘Aleatorio‘, que tindrà lloc a l’Auditori el dissabte 19 d’octubre a les 20.00 hores dins del cicle ‘Auditori Jazz Club‘.

Quatre músics de la província de Castelló formen el quartet: José Muñoz al saxo, Joan de Ribera al piano, Dani Fernández al contrabaix i Jesús Gallardo a la bateria. El grup es va formar en 2001 i canvia de format segons les composicions i enregistraments, amb composicions originals que han sigut reflectides ja en cinc treballs discogràfics.

Tota la programació dels espais de l’Institut Valencià de Cultura a Castelló pot consultar-se en el web ivc.gva.es.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací