Betxí incorpora el primer Pla Municipal d’Igualtat per a la localitat

566

El document s’ha validat per unanimitat en el ple i està a disposició de totes les persones

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Betxí ha aprovat el que és el primer Pla Municipal d’Igualtat del consistori. El text, que ha sigut aprovat per la totalitat de la corporació, tindrà com a objectiu central ser un referent de bones pràctiques en pro de l’equitat entre homes i dones.

El document és producte del treball dels tècnics municipals “i està obert a millores, modificacions i ampliacions que puguen arribar en els pròxims mesos arrel de la posada en marxa”. Yoli Milla, regidora d’Igualtat, ha afirmat que “es tracta d’una fita històrica, ja que mai abans havíem tingut un text d’estes característiques”.

En els pròxims mesos es configuraran les diverses comissions de seguiment que es deriven del document, que estaran formades per representants polítics, sindicats i funcionaris públics.

La casualitat ha volgut que l’aprovació del Pla haja coincidit amb la setmana de la dona que estos dies es commemora a la població de la Plana Baixa i que el dijous dia 7 tindrà com a acte central el lliurament del premi Clara Campoamor a la quinta de 1966 i a continuació la conferència de Patrícia Campos ‘Supera-T’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací