Benicàssim Lab’ arranca amb l’objectiu de promoure les empreses turístiques locals

300

Actualitat Diària

La regidora de turisme de Benicàssim, Elena Llobell ha informat sobre el taller que ha significat la posada en marxa del ‘Benicàssim Lab‘, una iniciativa pionera a la ciutat per a impulsar la modernització de les empreses turístiques de Benicàssim de manera que implantin les noves tecnologies per a millorar la seva competitivitat.

“En un món tan canviant hem d’adaptar-nos als temps i modernitzar el nostre sistema d’arribada i la nostra oferta turística”, ha destacat Elena Llobell, qui ha afegit que “el Benicàssim Lab es concep com una eina a la disposició dels empresaris per a millorar el posicionament de Benicàssim en el mercat turístic nacional i internacional, adequant la promoció, comercialització i acolliment als canvis en el comportament del turista i els derivats de l’evolució de la tecnologia, promoure el creixement de l’afluència turística, afavorint el descens de l’estacionalitat i millorar la competitivitat del sector. Tot això perquè el sector turístic contribueixi a la generació d’ocupació i avanç econòmic del municipi així com també a la millora de la qualitat de vida a Benicàssim”.

Aquest matí s’han congregat en un taller tècnic, un nodrit grup d’empresaris interessats per començar a implantar aquests nous sistemes digitals de promoció turística i conèixer les possibilitats que poden desenvolupar.

En aquests moments el sector turístic està sostenint més de 1400 ocupacions directes, sent el principal ocupador dels índexs d’ocupació del municipi amb un 18% de les ocupacions creades. “Per això hem de procurar no perdre l’impuls que hem aconseguit com a destinació turística i hem d’adaptar-nos a les exigències del mercat i les demandes dels turistes quant a la forma d’arribada a ells”, ha dit Llobell qui ha destacat també que la posada en marxa de la plataforma de reserva de paquets turístics també és una de les accions que més contribuirà a aquest canvi de mentalitat de com arribar als potencials turistes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací