Benicàssim estrena nou mobiliari al Casal Jove enfront de l’arribada de Halloween

330

Actualitat Diària

El Casal Jove de Benicàssim ha estrenat nou mobiliari en la sala principal. En concret s’han renovat les 30 cadires amb l’objectiu de millorar els mitjans que es posen a disposició del jovent del municipi.

El canvi de cadires coincideix amb les primeres setmanes d’activitat en el Casal Jove després del fi de la temporada estival. Les activitats programades tenen lloc els divendres de 17 a 21 hores i tots els dissabtes de 17 a 20 hores i el pròxim acte previst tindrà lloc divendres que ve, jornada en què els joves decoraran el Casal Jove.

El dissabte 26 està reservat per a la projecció d’una pel·lícula de terror i, com en anys anteriors, el Casal tornarà a obrir les portes en horari extraoficial el 31 d’octubre perquè els xics d’11 a 17 anys passen la nit fent activitats i jocs relacionats amb la nit de Halloween. Durant la vesprada, els joves podran participar en la cercavila que tindrà lloc pels carrers del poble i, partir de les 21 hores, l’activitat es traslladarà al Casal Jove, on els assistents disfrutaran d’una terrorífica jornada nocturna que s’allargarà fins a les 9.00 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací