L’Ajuntament de Benicarló tramita més de 250 certificats digitals en els seus primers sis mesos d’activitat

275

El servei es va posar en marxa a mitjans d’abril a la segona planta de l’edifici de Ferreres Bretó. Les persones interessades han de portar el DNI o el passaport i, en cas de ciutadans de estrangers, han d’aportar el NIE i el passaport en vigor

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Benicarló ha tramitat un total de 255 certificats digitals des que, el passat 10 d’abril, va entrar en servei el Punt de Registre d’Usuari, a través del qual es pot sol·licitar el certificat digital d’una manera ràpida i senzilla.

El tràmit és molt senzill i les persones que vulguen sol·licitar el certificat digital només han d’adreçar-se a l’Ajuntament de Benicarló (c. de Ferreres Bretó, 10), a la segona planta, i portar el DNI o el passaport. En cas de ser ciutadans estrangers, han d’aportar el NIE i el passaport en vigor.

El certificat, que és totalment gratuït, permet firmar i xifrar missatges de correu electrònic segur i identificar els usuaris davant de serveis telemàtics de les administracions públiques i entitats privades. Els certificats són vàlids, per exemple, per a presentar la declaració de la renda, per a sol·licitar documents a la Seguretat Social, per a consultar o demanar documents al Cadastre o per a sol·licitar els viatges de l’IMSERSO, entre d’altres.

Una vegada emés, el certificat està subjecte a les condicions d’ús, limitacions i responsabilitats establertes en la política de certificació de certificats reconeguts en dispositiu segur per a ciutadans.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací