Benicarló finalitza les obres de reurbanització del carrer Riu i adjacents a finals de setmana

474

La circulació de vehicles només estarà permesa per als veïns

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor d’Urbanisme, Román Sánchez, han visitat avui els treballs de reurbanització del carrer del Riu i adjacents, que quedaran enllestits a finals d’aquesta setmana. Les obres, que s’han retardat un mes sobre el termini previst per problemes tècnics relacionats amb l’abastiment d’aigua, han consistit a substituir l’asfalt per llambordes en els quatre carrers (Riu, Cid, Sant Valeri i Mare de Déu de la Mar) per tal de donar a tot el nucli de la ciutat un aspecte d’uniformitat.

riu4Paral·lelament, s’han renovat els serveis bàsics dels vials: xarxa de sanejament, servei de clavegueram, drenatge i enllumenat. Ara, només quedarà pendent rematar la intersecció del carrer del Riu amb la plaça de Maria Rosa Molas, on s’ha ampliat la vorera i s’ha adequat una zona per al pas dels vianants, i instal·lar bancs i arbres per a fer l’espai públic més agradable.

Miralles ha explicat que “es tractava de millorar no només els serveis, sinó sobretot la seguretat i l’accessibilitat, que eren dos dels punts febles d’aquesta zona de la ciutat”. L’alcaldessa ha reconegut que “es tractava d’unes obres molt necessàries que suposaran guanyar un nou espai per als vianants, per als veïns i, en definitiva, per a tota la ciutadania”.

Sobre el pas de vehicles pels quatre carrers, l’alcaldessa ha assenyalat que, d’acord amb els tècnics municipals, “el tràfic rodat quedarà prohibit” i que “es permetrà l’accés amb vehicles únicament al veïnat”.

Les obres han suposat una inversió de 327.706,84 euros, que han anat a càrrec de la Diputació, a través del Pla Castelló 135, i de l’EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací