Benicarló posa en valor el sector pesquer de la ciutat a través de la La Ruta dels Pescadors per tercer anys 

L'itinerari es farà tots els dijous de juliol i l'1, 8 i 16 d'agost i s'iniciara des de la llotja i començaran a les 16.00 hores, coincidint amb la subhasta del peix

486

L’itinerari es farà tots els dijous de juliol i l’1, 8 i 16 d’agost i s’iniciara des de la llotja i començaran a les 16.00 hores, coincidint amb la subhasta del peix

Actualitat Diària

Després de l’èxit dels dos anys anteriors, la Regidoria de Turisme, la Regidoria de Cultura i la Confraria de Pescadors han decidit reprendre les visites guiades a la llotja de Benicarló, que es duran a terme els dies 4, 11, 18 i 25 de juliol i l’1, 8 i 16 d’agost. 

Enguany, com a novetat, les rutes s’iniciaran des de la llotja de Benicarló, i començaran a les 16.00 hores, coincidint amb la subhasta del peix. A més, també s’ha reduït el preu de les visites, que serà de 2 euros per als adults i gratuït per als menors de 10 anys, encara que cal una inscripció prèvia a la Tourist Info.

La Ruta dels Pescadors és una proposta que va nàixer del Pla Estratègic de Turisme i que aposta per presentar una oferta singular, experiencial i de qualitat, amb l’objectiu de ressituar Benicarló en el mercat turístic a partir de la connexió entre la identitat local i l’activitat turística. A més, també posa en valor el treball dels pescadors i ensenya a veïns i visitants les particularitats de Benicarló com a poble pesquer.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací