Bankia s’adscriu als Principis de Banca Responsable proposats per Nacions Unides

346

Actualitat Diària

Bankia s’ha adherit a la Iniciativa Financera del Programa de Nacions Unides per al Medi Ambient (UNEP FI, per les seves sigles en anglès), de la qual formen part 240 institucions financeres de tot el món.

Aquesta iniciativa mundial, promoguda per Nacions Unides, cerca afavorir la relació entre la banca responsable i el desenvolupament sostenible comprometent a les entitats financeres a contribuir a la millora de la societat i el medi ambient mitjançant el suport a la construcció d’un món més sostenible i inclusiu.

En subscriure’s a UNEP FI, les institucions financeres reconeixen obertament el seu paper actiu en la creació d’una economia sostenible i es comprometen a integrar les consideracions ambientals i socials en les seves operacions.

El president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, ha assenyalat que “la sostenibilitat del nostre projecte està basada en un model de Gestió Responsable que té com a objectiu no només la rendibilitat econòmica, sinó també la responsabilitat social i el respecte al medi ambient”.

“Aquest model de gestió es veu reforçat a través de la nostra adhesió a aquests Principis de Banca Responsable, que suposen continuar el nostre camí cap a una economia més justa, capaç de transformar l’entorn i contribuir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030 de Nacions Unides”, ha matisat el president.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací